Autonvuokraus Karup

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Karup

Karup matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Karup. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Karup

Autovuokraamo Karup
Autovuokraamo Karup

Karup on pieni kaupunki Keski-Jyllannissa, enintään 2211 asukasta (2006). Se on 2 ½ kilometrin päässä kuuluisasta ja paljon suurempi kaupunki Viborg.   Fly on monessa indeksin kaupungin.   Yksi nähtävyyksistä on todella Gedhusvagten Ilmailumuseo, ja viime vuosina on Karup Airport on päivitetty osaksi moderni lentokenttä useita päivittäisiä lentoja Kööpenhaminaan, ja osa charter.   Alkuperäinen ominaisuus lentoasema on, että useat nykyajan Tanskan taiteilijat ovat saaneet tehtäväkseen sisustaa sitä.

Vuonna keskiajalla, pyhiinvaeltajat kerääntyivät Etelä-Euroopasta Karup parantua mukaan pyhä lähde, joka edelleen näkyy yksityisessä puutarhassa Karup kirkko (1100).

Karup levy kulkee Karup Å, tunnettu Jeppe Aakjær runoutta. Siellä voit vuokrata kanootin ja meloa läpi maurien monia historiallisia nähtävyyksiä.   Karup Å ja ympäröivä alue on ollut VisitDenmarks sininen leima onkija mukavalla alueella.   Liuottamalla kalastuskortti voi kalastaa mukava meritaimen siellä.   Karup n ollenkaan hyvän pohjan aktiivisen loman.