Autonvuokraus Zürich Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zürich Lentokenttä

Zürich Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Zürich Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Zürich Lentokenttä

Autovuokraamo Zürich Lentokenttä
Autovuokraamo Zürich Lentokenttä

Zürichin lentokenttä (ZRH), jota kutsutaan myös ”Flughafen Kloten”, sijaitsee kylän Kloten – noin 12 kilometriä pohjoiseen Zurich keskusta.Tämä on Sveitsi ’s suurin lentoasema – ja myös perusta Swiss International Air Lines ja Lufthansa.Lentoasema palvelee yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Zürichin lentoasema on perustettu vuonna 1921 ja on sittemmin laajennettu useita kertoja – viimeksi vuonna 2003. Sitten uusi terminaali rakennus, ja se on luotu automaattisella junayhteys uuden ja vanhan terminaalin.

Monet kansainväliset lentoyhtiöt ovat vastuussa eri kiinteän reitin palvelujen kohteisiin laajoissa osissa maailmaa.

On laaja valikoima kahviloita, ravintoloita ja kauppoja Zürichin lentokentälle. Koska Sveitsi ei ole EU: n jäsen, tullitta tarjota kaikille ulkomaisten matkustajien epätavallisen suuri.

Julkisten tilojen muissa olosuhteissa, suuri konferenssikeskus mainittu. On olemassa useita vuokra toimistoja ja kokoustiloja mahtuu jopa 120 henkilöä. Keskus tarjoaa kurssin faksi, puhelin-ja internet-palvelut.

Saadaksesi Zürichin lentokentältä Zürichin keskustaan, sinulla on useita vaihtoehtoja. On junia yhdeltä asemalta yksi terminaalirakennusten – ei ainoastaan ​​Zurich, mutta myös muun muassa Bern, Basel ja Lucerne / Luzern. Myös linja-autoliikenne on erittäin hyvä (ja myös yöllä linja). Muussa tapauksessa, voidaan tietysti käyttää taksi.

Jos haluat vuokrata auton Zurich, tunnettu ja kansainvälinen autovuokraamoista.Tehkää Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt toimistot lentokentällä.

On olemassa useita hotelleja ja lähellä Zurich Airport. Lähin on Hilton Zurich Airport ja Novotel Zurich Airport Messe. Monet hotelleista, jotka ovat hieman kauempana, tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen lentokentälle.