Autonvuokraus Zug

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zug

Zug matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Zug. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Zug

Autovuokraamo Zug
Autovuokraamo Zug

Zug sijaitsee Pohjois Sveitsissä, ja on hallinnollinen keskus kantonin sama nimi.Kaupunki sijaitsee pankit Zugersjøen – noin. 30 km etelään Zürich.On noin 26000 asukasta Zug (2010).

Zug on yksi rikkaimmista kantonien Sveitsissä. Se johtuu pääasiassa alhaisen verotuksen, joka on tehnyt useita kansainvälisiä yrityksiä ovat asettuneet tänne.

Kuten monissa muissa Sveitsin kaupungeissa, se on hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunki Zug. Tässä ovat osa vanhan kaupungin muurit 1500 ehjä – ja jotkut vanhoja Ruiskumestarin. Muuten on olemassa useita yksittäisiä rakennuksia kaupungin ovat suosittuja matkailukohteita – mukaan lukien St. Oswaldin kirkko, joka rakennettiin vuosina 1478 ja 1545. Sitä pidetään yhtenä vaikuttavimmista rakennuksista Sveitsissä myöhään goottilainen aikakausi. Myös kaupungintalon alkaen 1505 on tutustumisen arvoisia.

Muuten Castle (vanhimmat osat 1000: n), jossa Palace Museum – on yksi Zugs maamerkkejä. Sieltä on upeat näkymät kaupunkiin ja Zugersjøen. Toinen maamerkki, kellotorni ”Zytturm” alkaen 1300. Tähän kuuluu myös tähtitieteellinen kello.

On myös useita mielenkiintoisia museoita Zug, mukaan lukien Historiaa museo – ja näyttelyitä, jotka liittyvät Ice Age, Stone ja pronssikaudella.

Lähin lentokenttä on Zürich-Kloten kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 50 km pohjoiseen Zug.