Autonvuokraus Lausanne

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lausanne

Lausanne matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lausanne. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lausanne

Autovuokraamo Lausanne
Autovuokraamo Lausanne

Lausanne sijaitsee Lounais Sveitsi – on kaunis ja mäkinen maasto pohjoispuolella Genevenjärvi (Lake Geneva).Kaupunki on pääkaupunki Vaudin kantonin. Vuonna Lausanne asuu noin 120000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu noin 1,2 miljoonaa. Lähes kaikki Lausannen väestö on ranskankielinen.

Lausanne on keskeinen solmukohta sekä rautatie näin – ja on myös merkittävä turisti tulva. Lausanne on myös tärkeä utdanningsby, joilla molemmilla on oma yliopisto (perustettu jo vuonna 1537 kuin teologinen akatemia), ammattikorkeakoulu korkeakoulut, taideakatemioihin ja kansainvälinen hotelli koulussa.

On myös huomattava, että Kansainvälisen olympiakomitean päämaja on Lausannessa, kaupunki on myös oma Olympiamuseo – missä urheilu historia antiikista esillä esitellään.

Niistä historiallisia nähtävyyksiä, goottilainen katedraali ”Cathédrale de Notre Dame” 1275 (viisi tornia) on tunnetuin. Sitä pidetään yhtenä kauneimmista rakennuksista Sveitsissä Gothic aikakauden.

Lähellä katedraalia, ”Place de la Riponne,” on ”Palais de Rumina” – myös kotiin Lausannen museo (Musée kanton des Beaux-Arts). Täällä voit nähdä teoksia kuuluisan Sveitsin ja Ranskan taiteilijoita.

Erityinen vetonaula on myös linna ”Château de Beaulieu Musée de l’Art Brut.” Linna, joka sijaitsee luoteisosassa, pystytettiin vuonna 1756, taidekokoelma täällä on omistettu tyyliä kuuluisa taidemaalari Jean Dubuffet vuonna 1940 nimeltään ”Art Brut” – muoto psykopatologisia taiteen luoma skitsofreeninen taiteilijoita.

Lausanne on tunnettu myös kaksi merkittävää vuotuista kulttuuritapahtumia: Prix Lausanne, joka on maailmankuulu kilpailu nuorille tanssijoille (järjestetään tammi-helmikuussa joka vuosi) ja Lausanne Carnival, kunkin vuoden toukokuun täyttää kadut karnevaali löystyy, katuteatteria, konsertteja jne.

Lähin lentokenttä on Lausanne-Blécherette Airport sijaitsee 4 kilometriä keskustasta pohjoiseen.