Autonvuokraus Zürich

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zürich

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Zürich tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Zürich kauttamme.

Zürichin opas

Bilutleie Zürich
Zürich Autonvuokraus

Zürich sijaitsee keskeisellä paikallaSveitsissä ja sen noin 390 000 asukasta (2011) on maan suurin kaupunki. Se on Zürichin kantonin pääkaupunki, ja se sijaitsee 410 metriä merenpinnan yläpuolella – Zürich-järven ja Limmat-joen rannalla. Zürich on myös Sveitsin tärkein kauppa- ja rahoituskeskus , jonka pääkonttorit ovat useille kansainvälisille yrityksille, pankeille ja vakuutusyhtiöille. Kaupunki on myös Sveitsin saksankielisen osan kulttuurikeskus.

Roomalaiset perustivat Zürichin, ja he kutsuivat sitä Turicumiksi. 1200-luvulla kaupunki sai aseman niin kutsuttuna ”vapaana valtiona” – ja se lisäsi vaikutusvaltaansa koko keskiajalla.

Nähtävyyksiä

Vanhakaupunki (Altstadt) sijaitsee Limmat-joen molemmin puolin. Se on erehtymätön keskiaikainen tunnelma, jossaon kapeat, viehättävät kadut, intiimiturve sekä kauniit sillat ja kirkot. Yksi näistä kirkoista on Grossmünster (rakennettu 1100- ja 1200-luvuilla) ja sijaitsee joen oikealla rannalla. Toinen on Fraumünsterin kirkko vasemmalla pankilla. Se rakennettiin sata vuotta myöhemmin ja siinä on lasi-ikkunat kuuluisa Marc Chagall ikkunoissa. Kolmas mainittu kirkko on Wasserkirche 1400-luvun lopulta. Se sisältää myös erillisen museon uudistaja Ulrich Zwinglille.

Zürichissä on monia kauniita kirkkoja. Kuvassa näet Fraumünsterin kirkon vasemmalla.

Modernissa Zürichissä on kulttuurilaitoksia, kuten ooppera, konserttisali ja teatteri – sekä Landesmuseum ja Zürichin Kunsthaus– jotka molemmat ovat varmasti tutustumisen arvoisia. Voidaan mainita, että Zürichin Kunsthausin taideteosten joukossa on useita Edvard Munchin maalauksia.

Zürich on myös loistava ostoskaupunki – mutta mieluiten niille, joilla on hyviä neuvoja, koska hinnat ovat yleensä korkeat. Kaupungin hienoin ostoskatu on ”Bahnhofstrasse”, jossa koru- ja vaatekaupat ovat lähellä.

Tutustu Zürichiin autonvuokrausta

Yksi suurimmista eduista vuokra-auton käydessä Zürich on, että sinulla on lyhyt matka muihin kaupunkeihin ja paikkoihin maassa. Näin voit saada ainutlaatuisempia kokemuksia kuin muuten. Maa ei ole erityisen suuri, tiet ovat erittäin hyviä ja täällä on turvallista ajaa. Zürichin oppaassamme olemme sisällyttäneet joitain suosituimmista kyydeistä.

Ota juna Jungfraujochiin – Euroopan korkeimmalle rautatieasemalle.

Jungfraujoch – Ota juna Euroopan huipulle

Yksi Zürichin suosituimmista taajuusmajat menevät Grindelwaldin kylään. Kylä sijaitsee Jungfraun, Eigerin ja Mönchin kolmen vuorenhuipun juurella. Paras paikka nähdä kaikki kolme huippua on tasangolla ja rautatieasemalla Kleine Scheidegg. Päästäksesi sinne, ota pieni junamatka vuorelle Grindelwaldista. Jos kaunis panoraama ei riitä, voit ottaa junia Kleine Scheideggistä juniin. Sitten saavut Euroopan korkeimmalle rautatieasemalle ja olet 3454 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on niin kovalla, että tunnet sen hengityksessäsi. Näkymä on lyömätön. Yläosassa voit nauttia hyvän aterian yhdessä useista ravintoloista ja kahviloista, voit käydä Sfinksin observatoriossa ja kurkistaa tähtitaivaassa,ja voit käydä jääpalatsissa, jossa taiteilijat tekevät veistoksia vain jäästä.

  • Zürichistä Grindelwaldiin on noin 137 kilometriä. Ajomatka sinne kestää noin 1 tunti ja 50 minuuttia.
Puinen silta yhdistää vanhankaupungin ZürichSeetä vastapäätä.

Rapperswil-Jona – Keskiaikainen kaupunki Zürichsee-järven rannalla

Rapperswil-Jona on yksi suosituimmista paikoista matkustaa Zürichissä asuvien ihmisten keskuudessa. Etäisyys on lyhyt ja pääset tänne veneellä, junalla ja autolla. Kaupunkia pidetään yhtenä Sveitsin kauneimmista, osittain kaupungin keskustan monien ruusupuutarhojen vuoksi, gamlebyen puhumattakaan Zürichseen reunalla sijaitsevasta vanhastakaupungista. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Schloss Rapperswil, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin takana, useita kirkkoja ja luostareita, kaupungin merenrantapromenadi ja puinen silta,joka yhdistää vanhankaupungin Zürich-järveä vastapäätä. Huomaa, että Sveitsissä on muutamia muita paikkoja, joita kutsutaan myös Rapperswiliksi, ja saatat päätyä ajamaan pitkää kiertotietä, jos valitset virheitä matkallasi.

  • Zürichistä Rapperswil-Jonaan on noin 40 kilometriä, jos ajat Zürichseen lounaispuolella. Ajomatka kestää noin 30 minuuttia.

Luzern – Sveitsi parhaimmillaan

Vierwaldstätter See -järven päässä sijaitsevassa Luzernissa virtaa Reuss-joki kaupungin keskustan läpi. Yhteys mereen ja jokeen jättää jälkensä kauniiseen kaupunkiin, ja Luzern tunnetaan erityisesti monista silloista. Tunnetuin näistä on Kapellbrücke, puinen silta, jonka uskotaan olevan rakennettu vuonna 1365. Useiden ainutlaatuisten ominaisuuksien joukossa on katoilla rakennettu kapellbrücke, ja sen sisällä on koristeltu 1600-luvun seinämaalauksia. Kaupungin kuuluisien puusiltojen lisäksi Luzernissa on useita muita nähtävyyksiä, jotka ovat jännittäviä nähdä. Vanhaankaupunkiin kuuluu upea 1600-luvunalun kaupungintalo, 1300-luvulla rakennettuja vartiotuoja, useita kauniita suihkulähteitä ja aukioita, joissa on kauniita kirkkorakennuksia.

  • Luzernin nopein tie kulkee A4- ja A14-yte:n kautta. Matkaa on sitten noin 52 kilometriä, ja ajoaika on noin 35–40 minuuttia.
Luzern tunnetaan erityisesti monista silloista,
Vuoren huipulla on sekä hotelli että useita ruokapaikkoja.

Pilatus – Käy lohikäärmevuoren kärjessä

Pilatus on yksi Sveitsin tunnetuimmista vuorista. Se on myös vuori, joka on myyttisin. Täällä on oletettavasti lohikäärmeitä, jos on uskominen legendoihin, jotka alueen asukkaat kertovat mielellään. Vuorella on useita huippuja, joissa Tomlishorn on korkein (2128 metriä merenpinnan yläpuolella). Voit tavoittaa Tomlishornin, jos haluat, jommankumman gondolin kanssa Kriensin kylästä, aivan Luzernin eteläpuolella. Gondoli pysähtyy vaikuttavalla alustalla, josta on näkymät kaikkiin suuntiin. Sinne pääsee myös köysiradalla Alpnachstadista, joka on vastapäätä vuorta, kuten Kriensistä näkyy. Yläosasta löydät hotellin, jos haluat yöpyä, ja useita ruokapaikkoja, jos sinulla on nälkä raikkaasta vuoristoilmasta.

  • Zürichistä Kriensiin, Pilatuksen juurella sijaitsevaan kylään, on 54 kilometriä. Normaalissa maanteiden liikenteessä ajomatka kestää noin 40–45 minuuttia.
Bern on Sveitsin pääkaupunki, jossa jopa kolmannes sen asukkaista on ulkomaalaisia.

Bern – Sveitsin pääkaupunki

Monet ovat väärässä ja olettavat, että Zürich on Sveitsin pääkaupunki, mutta tämä titteli kuuluu itse asiassa Bernille. Kaupungissa on enintään noin 135 000 asukasta, joista kolmannes on muiden maiden kansalaisia. Suurin osa näistä liittyy suurlähetystöihin, kansainvälisiin yrityksiin, yliopistoon ja eri Bernissä sijaitseviin laitoksiin. Vaikka kaupunki on hyvin kosmopoliittinen ja vilkas, se on myös vanha ja kunniitettava. Koko Bernin vanha kaupunki on Unescon maailmanperintökohde,ja sitä pidetään Euroopan kauneimpien joukossa. Se on vanhankaupungin sisällä, löydät tärkeimmät nähtävyydet ja myös miellyttävimmän ilmapiirin.

  • Nopein ja lyhyin reitti Zürichin ja Bernin välillä on, jos ajat Badenin ja Aaraun kautta. Matkaa on sitten 121 kilometriä, ajoaika noin 1 tunti ja 20 minuuttia.
Zürichin keskustassa kadut ovat hyvin viitoitettuja.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Zürichissä saa pysäköidä vain merkityille paikoille kaduilla. Täältä ei ole aina helppoa löytää tilaa, ja monin paikoin on lyhyt aikaraja sille, kuinka kauan auto kestää. Klo 8.00–21.00 useimmista pysäköintipaikoista veloitetaan lisämaksu. Maksat jalkakäytävillä olesteleville automaateille, ja kuitti on jäättävä näkyviin auton tuulilasiin. Paras vaihtoehto on pääsääntöisesti laittaa auto alas yhteen kaupungin keskustan 10 pysäköintihallista. Etsi kaduilta kylttejä, joista näkyy, kuinka monta vapaana olevaa tilaa parkkipaikalla on, ja kerro myös sisäänkäynnin suunta.

Zürichin keskustassa on odotettavissa, että liikennettä on paljon, varsinkin kun ihmiset menevät töihin ja takaisin. Kadut ovat hyvin viitoitettuja,eikä kaupungissa ole vaikea navigoida, mutta vuokra-auton välillä voi kestää paljon aikaa. Kiinnitä huomiota moniin raitiovaunuraiteisiinja kiinnitä huomiota jalankulkijoihin.

Zürichin ulkopuolella ja muualla Sveitsissä on erittäin hyviä teitä, joilla ajaa. Tämä on myös yksi maailman turvallisimmista maistaajaa autoa . Sveitsissä on kuitenkin usein jonoja, myös valtateillä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että maa on maantieteellisesti pieni, ja samaan aikaan maanteillä on paljon autoja. Alpeilla ajaminen on myös jonkin verran haastavaa suurten korkeuserojen vuoksi ja siksi, että monet tiet ovat mutkaisia.

Lentokenttä

Zürichin lentokenttä on nimeltään Flughafen Zürich saksa-sveitsiläinen ja sijaitsee aivan kaupungin keskustasta pohjoiseen. Se on hyvin moderni ja voittaa jatkuvasti palkintoja maailman parhailla lentokentillä. Täällä voit lentää suoraan kaikkialta Euroopasta ja useista kaupungeista Yhdysvalloissa, Kanadassa, Lähi-idässä,Emiraateissa, Aasiassa ja Afrikassa. Emiratene Zürichin lentokenttää käyttää vuosittain yhteensä noin 31 miljoonaa matkustajaa.

Zürichin lentokentällä autonvuokrausta tarjoavat yritykset kokoontuvat erilliseen keskukseen aivan P3-niminen pysäköintialueen vieressä. Tästä päivästä lähtien voit vuokrata auton National, Hertz, Budget, Thrifty, Dollar, Avis, Europcar, Enterprise ja Sixt Zürichin lentokentältä.

  • Zürichin lentokentältä keskustaan on vain 9,6 kilometriä. Ajomatka kestää noin 10 minuuttia.