Autonvuokraus Basel Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Basel Lentokenttä

Basel Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Basel Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Basel Lentokenttä

Autovuokraamo Basel Lentokenttä
Autovuokraamo Basel Lentokenttä

Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (BSL / MLH / EAP) on kansainvälinen lentokenttä palvelee kolme kaupunkia kolmessa maassa: Basel ( Sveitsi ), Mulhouse ( Ranska ) ja Freiburg ( Saksa ).Maantieteellisesti se sijaitsee Ranskassa, erityisesti Saint-Louis – lähellä Sveitsin ja Saksan rajaa. Se on erityinen asema niin sanottu ”Euro-Airport”. Lentoasema palvelee noin 4,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Basel Lentokenttä on ranskalainen osa (joka koskee Schengen-alueelle) ja sveitsiläinen osa. Ennen lentomatkaa täytyy kulkea ”kansainvälisen” alueen.

Ei ole juna lentokentälle, mutta useat bussilinjat voidaan käyttää sekä Basel, Mulhouse ja Freiburg. Lisäksi taksi toimittaa hyvin. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, on olemassa mahdollisuuksia sekä Sveitsin ja Ranskan osa lentoaseman. Kansainvälinen vuokraus virastot kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt on edustettuna molemmissa paikoissa.

Ei ole hotelleja lentoasemalla. Lähimmät hotellit sijaitsevat Ranskan puolella, ”Captain Hôtel” ja ”Formule 1 Mulhouse Basel”. Sveitsin puolella, lähin hotelli Basel.

Lentokentällä on vaatimaton useita ravintoloita ja baareja. Ylimmässä kerroksessa on ravintola (”Au 5ème”) ja la carte-osassa ja itsensä jako. On myös joitakin baareja ja kahviloita. Kansainvälisessä osiossa lentokenttä on verovapaita myymälöitä.