Autonvuokraus Chur

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Chur

Chur matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Chur. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Chur

Autovuokraamo Chur
Autovuokraamo Chur

Chur (länsireetti: Cuir) itäosassa Sveitsin, ja on pääoman Sveitsin kantonissa Graubünden.Kaupunki sijaitsee noin 600 metrin korkeudessa Alpenrhein laaksossa, lähellä Rein-jokea. Chur on noin 33000 asukasta (2010), joista suurin osa on saksankielisen. Vähemmistö puhuu länsireetti.

Chur on Sveitsin vanhin kaupunki, ja oli kaudella noin Kristuksen syntymän roomalaisen provinssin pääkaupunki, ja näin on pitkä historia osoittaa. Koska sen strateginen sijainti sisäänkäynnin neljä vuorisolissa oli Chur vuosisatoja tärkeä asema ”Sentinel” yli vuoren siirtyy Italia.Viime aikoina tämä maantieteellinen sijainti oli suuri merkitys kehityksen Chur kuin turisti.

Chur on erittäin kaunis Altstadt (”Old Town”) keuliminen, kuten jossa on useita hyvin säilynyt taloja. Muuten on olemassa useita upeita kirkkoja, jotka hallitsevat kaupunkikuvaa – ensisijaisesti vaikuttava katedraali St. Maria Himmelfahrt alkaen 1100 (ja harvinainen kokoelma taideaarteita). Mutta kirkot St. Lucius ja St. Martin voi olla hyvinkin mainitsemisen arvoinen.

Joukossa monia muita nähtävyyksiä Chur, löydämme piispan palatsi ja Valtioneuvoston linna, molemmat 1700.

Useat kaupungin museot ovat myös suosittuja matkailukohteita – esimerkiksi Bündner Kunstmuseum, Bündner Nature Museum ja Ratisches museo. Jälkimmäinen on yksityinen kulttuurilaitos länsireetti historiaan ja kulttuuriin.

Lähin lentokenttä on Samedan Airport St. Moritz, joka sijaitsee noin 45 kilometriä kaakkoon Chur.