Autonvuokraus Genève Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Genève Lentokenttä

Genève Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Genève Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Genève Lentokenttä

Autovuokraamo Genève Lentokenttä
Autovuokraamo Genève Lentokenttä

Geneven kansainvälinen lentoasema (GVA) sijaitsee 5 km luoteeseen Geneven keskustasta.

Pohjois lentoaseman kulkee rajan Ranskassa (hieman Ranskan alueella), ja siksi sitä käytetään sekä Sveitsin ja Ranska.Käytännössä lentoasema on fyysisesti jaettu Sveitsin ja Ranskan puolella. Yksi voi laskeutumisen jälkeen päättävät mennä läpi Ranskan tai Sveitsin passintarkastus. Jos valitset Ranskan passintarkastukseen, voi matkustaa bussilla, taksilla tai autolla Ranskaan kulkematta Sveitsin passia tai tullivalvonnan.

Geneven lentokenttä on perustettu vuonna 1919 ja on vuosien varrella uusittu ja laajennettu. Nykyään se on yksi vilkkaimmista Sveitsissä, ja vuosittain palveli 12000000 matkustajaa täällä.

Lentoaseman kiinteästä lentoyhtiöiden EasyJet ja Swiss International Air Lines. Muuten se on kansainvälinen lentokenttä, jossa useat lentoyhtiöt ovat säännöllisiä lentoja kohteisiin laajoissa osissa maailmaa.

Geneven lentokenttä on hyvin varustettu julkisia tiloja.On noin 50 myymälää, joista valita – Näihin viiteen tax free-myymälöistä. Lisäksi lentokentällä on 14 baaria ja kahvilaa – ja kymmeniä ravintoloita.

Saadaksesi Geneven lentokentältä kaupungin Geneve on monia mahdollisuuksia. On juna suoraan lentokentältä (myös Ranskassa) – ja linja-autoliikenne on hyvin kehittynyt. Voidaan tietysti käyttää myös taksin.

Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, sinulla on mahdollisuus tähän niin Sveitsin ja Ranskan osiossa osassa sivustoa. Seuraavat autovuokraamossa ovat edustettuina Sveitsin osa: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos ja National. Ranskan puolella on autovuokraamojen Avis, Europcar, Hertz ja National.

On olemassa useita hotelleja lähellä lentokenttää alueella, ja bussikuljetus kulkee suoraan seuraaviin niistä: Express Holiday Inn, Ramada Park Hotel, Mövenpick Geneva, NH Geneva Airport Hotel, Crowne Plaza – ja Holiday Inn Thoiry Ranskan puolella.