Autonvuokraus Bern

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bern

Bern matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bern. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bern

Autovuokraamo Bern
Autovuokraamo Bern

Bern sijaitsee keskeisellä paikalla länsiosassa Sveitsissä, ja on maan pääkaupunki.Kaupunki sijaitsee yli 500 metriä merenpinnan yläpuolella, ja joki Aare virtaa kaupungin läpi. Bern on noin 134000 asukasta (2011) – ja on ensisijaisesti tärkeä hallinnollinen ja kaupallinen keskus.

Bern on perustettu vuonna 1191 – ja oli sellaisenaan Zurich, ”vapaa kansalainen kaupunki” 1200-luvulla.Pääoman kokonaismäärästä federaation Bern Sveitsi on ollut vuodesta 1848. Kun kaupunki oli muutamaa vuotta aiemmin oli oma yliopisto (1834).

Bern on kaunis kaupunki, merkitty useita historiallisia rakennuksia sekoitus Ranskan, Saksan ja Sveitsin ongelmallista arkkitehtuurin perinnettä. Merkittävä maamerkki kaupunkikuvaan, ja yksi Bernin maamerkeistä, on suuri katedraali Berner Münster, joka aloitettiin vuonna 1400.Sitä pidetään kaunein barokki kirkko Sveitsissä. Katedraali on yksi vanhimmista neljänneksen vanhaankaupunkiin.

Toinen maamerkki on torni ”Zytglogge”, joka on rakennettu noin 1200 yhteydessä silloisen Länsi portti. Se on myös tunnettu ”hahmo peli” ja sen astronominen kello. Myös kaksi muuta keskiaikaista tornia – Kafigturm ja Holländerturm – ovat suosittuja kohteita.

Muita historiallisia rakennuksia on Suuri parlamentille ”Bundeshaus” vuodelta 1902 ja ”Erlacherhof” – rakennettu vuonna 1747 kuin yksityisasunto. Nykyään rakennuksessa, muun muassa paikkakunnat kaupungin valtuustoon. Kaupungin monet sillat joen yli Aare on myös mainittava. Vanhin edelleen olemassa, on ”Untertorbrücke” peräisin 1490-luvulla.

Noin Altstadt ovat useita historiallisia kaivoja – jotkut niistä malleja 1600. Ne ovat ainutlaatuisia – ja ovat olleet merkittävä tekijä koko vanhan osan Bern on nyt Unescon maailmanperintöluetteloon List

Muuten Bern monia mielenkiintoisia museoita tarjota – kuten ”Zentrum Paul Klee” (avattiin vuonna 2005) ja omistettu maailmankuulun modernismin taidemaalari Paul Klee. Kaupungissa on myös oma Einstein museo. Albert Einstein asui Bern kun hän teki kuuluisan kaavan E = mc ² vuonna 1905. Einstein museo on osa suurempaa Bernin historiallinen museo.

Viehätys toisenlaisen löytyy eteläpuolella Bern, erityisesti vuoristossa Gurten (864 m). Sieltä on upeat näkymät sekä Bernin ja osaksi Jura-vuoristoon ja Alpeille. On Gurten on sekä hotellit, ravintolat, näkötorni ja leikkipaikka lapsille. Talvella on myös erilaisia ​​hiihto tarjouksia täällä – ja heinäkuussa vuosittain populaarimusiikin tapahtuman Gurtenfestival. Gurten pääsee jalka tai kaapeli auton Gurtenbahn lähiössä Wabern.

Lähin lentokenttä on Bern-Belp lentokenttä, joka sijaitsee 6 km kaakkoon Bernin keskustassa.