Autonvuokraus Lucerne

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lucerne

Lucerne matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lucerne. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lucerne

Autovuokraamo Lucerne
Autovuokraamo Lucerne

Luzern on ranskalainen nimi kaupunki, joka on luultavasti paremmin tunnettu sen saksankielinen nimi – Lucerne. Kaupunki sijaitsee pohjoisessa Sveitsissä, ja on pääoman kantonin Lucerne.Kaupunki sijaitsee missä joki virtaa Reuss Vierwaldstätter Järvi.Kaupunki Lucerne / Luzern on noin 60000 innbbyggere (2010), mutta se on arvioitu koko pääkaupunkiseutu väkiluku kasvoi noin 200000.

Lucerne / Luzern on tärkeä rautateiden solmukohta ja turisti tulva on merkittävä.

Sen historia juontaa juurensa 700 jKr, jolloin se perustettiin benediktiiniläisluostari täällä, ja koko keskiajan, kaupunki kasvoi noin luostari – ja tuli tärkeä kaupallinen keskus.

Niistä nähtävyyksiä Lucerne, löydämme suurin ja modernein Transport Museum. Se sisältää myös planetaario ja ”Kosmorama”. Muuten Chapel mainittu. Tämä oli alun perin katettu puinen silta, joka on rakennettu vuonna 1333 joen Reuss. Sisällä päällysrakenne voi nähdä paljon maalauksia 1600, joka kuvasi kaupungin ja sen historiasta. Se oli siis merkittävä kulttuurinen katastrofi, kun silta paloi vuonna 1993. Kopio rakennettiin myöhemmin, joten voit jälleen saada tuntumaa tämän ainutlaatuisen rakennuksen.

Toinen tyyppi vetovoima on puutarhoja ”Eiger”. Se on rakennettu jättiläinen laskeuman jääkaudesta, ja laitos on myös museo. Vuonna kalliolla tässä vaikuttavassa sali näkee ns ”Lion Monument” – muistomerkki pudonnut Sveitsin Kaartin keskimäärin veistetty suuri hiekkakivi lohko. Malli muistomerkin suunnitteli kuuluisa tanskalainen kuvanveistäjä Bertel Thorvaldsen.

Ja jos tarvetta antenni kiertueella ollessaan Lucerne / Luzern, voi ottaa kudosta esikaupunkialueella Kriens polku vuoren huipulle Pilatuskulm, sijaitsee korkeudella 2070 m

Lähin lentokenttä on Zürich-Kloten kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 68 km pohjoiseen Luzernin keskustasta.