Autonvuokraus Ústí nad Labem

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ústí nad Labem

Ústí nad Labem matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ústí nad Labem. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ústí nad Labem

Autovuokraamo Ústí nad Labem
Autovuokraamo Ústí nad Labem

Ústí nad Labem (saksa: Aussig) on kaupunki Tšekissä.Kaupunki sijaitsee missä joki Bilina virtaa Elben pohjoisosassa, 20 km päässä rajasta Saksa on E55 kohti Dresdenin.Kaupungin asukasluku on 95 464 (2010) asukasta.

Elben on merkittävä keskus Euroopassa. Sen lisäksi, että aktiivinen jokisatamaan, on Ústí nad Labemin myös tärkeä rautateiden risteyksessä. Se on tärkeä teollisuuden kaupunki valmistuksen lannoitteiden, väriaineiden, lasi, posliini, rasva-ja öljytuotteita sekä koneiden kirjallisia lähteitä viittaavat kaupungin kauppakeskus jo 993

Ústí on matkailukeskus, koska romanttinen maisema Bohemian Highlands ja Ceske Svycarsko National Park. Strekov linna sijaitsee esikaupunkialueella kaupungin eteläpuolella. Mariansky silta teräksen avattiin vuonna 1995, on saanut paljon huomiota, International Association for Sillat ja vesirakentamisen nimesi sen yhdeksi 10 parasta rakenteiden maailmassa.

Lähimmät lentokentät ovat suunniteltu Prahan Václav Havelin Airport (noin 100 km) tai Dresden lentokentälle Saksassa (75 km).