Autonvuokraus Karlovy Vary

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Karlovy Vary

Karlovy Vary matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Karlovy Vary. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Karlovy Vary

Autovuokraamo Karlovy Vary
Autovuokraamo Karlovy Vary

Karlovy Vary (saksa: Karlsbad) on kaupunki sijaitsee Länsi Böömissä Tšekissä, 120 km länteen Prahan.Se on 53708 asukasta (2008). Se on historiallisesti kuuluisa kuumista lähteistään ja on yksi maailman tunnetuimmista kylpylä kaupungeissa. Karlovy Vary on Tšekin toiseksi suosituin matkailukohde jälkeen Prahassa.

Spa liike alkoi jo 650 vuotta sitten, mutta siitä tuli suosittu matkailukohde 1800, kun jopa kansainvälisiä kuuluisuuksia tuli vierailevat spa-hoidon.

Karlovy Vary on erilaisia ​​lämmönlähteitä. Tunnetuin on Sprudel heittää 72 ° C hetkellisesti vettä 11 metrin ilmaan. Karlovy Vary erityisesti haetaan ihmisiä, joilla ruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan sairauksiin. On myös suositeltavaa niille, joilla on enemmän vakavia sairauksia, kuten syöpää. Kaupungissa on lukuisia spa ja kylpy taloja ja hotellit tarjoavat ensiluokkaiset palvelut liittyvät perinteisiä spa-hoitoja.

Kaupunki on tunnettu myös Karlovy Vary International Film Festival ja suosittu Tšekin likööri Becherovka Karlovarská. Kuuluisa lasin valmistaja Moser Glass sijaitsee Karlovy Vary. Kaupunki on myös antanut nimensä kuuluisan herkkua Karlsbad-keltuainen sokeroitu in kuuma siirappi. Karlovy Vary on käytetty kuten sijainti lukuisia elokuvia.

Karlovy Vary International Airport sijaitsee kylässä Vrata Olšová 6 km kaakkoon keskustasta. Etäisyys Prahan Václav Havel Airport on noin 130 km.