Autonvuokraus Praha

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Praha

Praha matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Praha. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Praha

Autovuokraamo Praha
Autovuokraamo Praha

Prague sijaitsee luoteeseen Tšekin, ja on maan pääkaupunki.Kaupunki sijaitsee entisen Itävallan maakunnassa Böömin ja on noin 1,2 miljoonaa asukasta (2012). Vltava-joelle (Moldau) jakaa kaupungin kahtia.

Praha on Tšekin tasavallan hallinnollinen ja kulttuurinen keskus – ja kaupunki on paikka parlamentin, hallituksen, presidentin ja National Bank. Siitä lähtien keskiajalla Praha on ollut tärkeä kaupan ja viestinnän keskus, ja on historiallisesti ollut yksi Euroopan tärkeimmistä kulttuurin keskuksista. Praha on tällä hetkellä monia teattereita, oopperatalot, konserttitalot ja museoita.

Praha on joitakin Euroopan parhaiten säilyneistä rakennuksista ja kaupunki keskiajalta ja 1600, ja sitä pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista.

Old Town – ”Stare Mesto” – on Unescon maailmanperintökohde, ja on olemassa useita historiallisia nähtävyyksiä.Jotkut kaikkein kuuluisin on goottilainen raatihuone ja Tynin kirkko – niin 1300, ja kellotorni alkaen keskiajalta – ja sen kuuluisa astronominen kello.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Kaarlen silta – yksi vanhimmista kivisiltoja alkaen 1300, National Museum – sen luonnon ja kulttuurihistorian kokoelmat, Kansallisteatteri, Museum of Applied Arts – sen kuuluisan lasin kokoelma sekä modernia kaupunginosaa Nove Mesto – kanssa Wenzelplassen (”Vaclavske Namesti”) – joka on laaja avenue, ja Prahan tärkeimmät alueet.

Kuninkaanlinnan Hradcany piirikunnan 1300 on myös yksi suosituimmista nähtävyyksistä Prahassa. Tämä on myös St. George luostari 925 vuotta ja goottilainen Pyhän Vituksen tuomiokirkko 1300.

Myös juutalainen neljännes Josefov piirin suositteli myös vierailun. Piiri on kuusi elossa synagogia, ja vanhimmat ovat peräisin 1200-luvulta. On myös juutalainen hautausmaa ja useita museoita.

On myös hyvä ostos Prahassa, ja kaupunki on tunnettu sen monipuolinen yöelämä – pubeja, baareja ja yökerhoja.

Lentokenttä Prague Airport – Ruzyne on 16 km luoteeseen keskustassa.