Autonvuokraus Kutná Hora

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kutná Hora

Kutná Hora matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kutná Hora. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kutná Hora

Autovuokraamo Kutná Hora
Autovuokraamo Kutná Hora

Kutna Hora (saksa: Header Berg) on kaupunki sijaitsee Tsekin tasavallassa Elbe-joen sentralbøhmiske alueella keskellä maata.Se sijaitsee noin 70 kilometriä itään Praha.

Vuodesta 1995 keskus oli julistettu Unescon maailmanperintökohde. Kotiin 21 064 (2009) asukasta kaupungissa.

Kaupungin juuret kaukaa historiasta sekä ylös-ja laskusuhdanteissa. Jo vuonna 1142 jätti sistersienserordenen luostarin. Kutna Hora oli 1200 – ja 1700-tärkeä sølvgruveby, ja se kehittyi seurauksena teollisuuden alalla. Sillä kertaa se oli yksi rikkaimmista kaupungeista Euroopassa. Nykyään on olemassa kaivos museo kaupungissa. Läheisyydestä johtuen Prahan on tapana mennä päiväretkiä Kutna Hora, mutta on olemassa useita hyviä hotelleja ja ravintoloita pikkukaupungissa.

Kaupunki sijaitsee kukkulalla suuria määriä hopeaa malmin maahan. Toisin kuin muut kaivoskaupungit, kaupunki muurattiin päälle malmin, joten kaikki gruvenedgangene sijaitsevat kaupungin. Aikana keskiaikainen kaupunki teki useita yrityksiä ylittämään Praha olipa kyse kunniaa, vaurautta ja valtaa. Kaupunki on ollut useita takaiskuja kanssa valloitusten ja tulipalot vuonna 1770 paloi suuria osia.

Italialainen tuomioistuin loppupuolelta 1200 on vanhin rakennus. Se toimi sekä juhlasali / tuomioistuimessa, kuninkaallinen asuinpaikka ja kolikon valimo. Toinen kaunis rakennus on Santa Barbarakatedralen alkaen 1300 on hyvä esimerkki høygotisk arkkitehtuurista. Crusaders toi maan Jerusalemista, ja tämä teki kaupungin ensisijainen hautausmaa koska se on pyhä maa.

Lähin lentokenttä on Pardibice lentokenttä sijaitsee 47 km päässä kaupungin keskustasta.Prahan Václav Havel Airport Sijaitsee 97 km päässä keskustasta.