Autonvuokraus Pelhřimov

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pelhřimov

Pelhřimov matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pelhřimov. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pelhřimov

Autovuokraamo Pelhřimov
Autovuokraamo Pelhřimov

Pelhřimov on kaupunki Tsjekkika sijaitsee kaakkoon Prahan. On puhekielessä kutsutaan ”Gateway to Highlands”, koska sen sijainti läntisin kärki Tšekin-Moravian Highlands. Se asuu 16 714 (2008) asukasta.

Kaupunki on tärkeä teollisuuden, erityisesti elintarvikkeiden jalostus. Se on historiallisia rakennuksia, jotka ovat pääasiassa kaupunki, joka perustettiin vuonna 1200, nähtävyyksiä. Jotkut heistä ovat Chateau on Lords of Ricany peräisin 1500, Pyhän Bartolomeuksen, St. Vitus kirkko, joka on kaupungin vanhin kirkko, ja teatteri uusklassiseen tyyliin 1700. Alkaen 30 metriä korkea torni on näkymä koko kaupunkiin ja ympäröivälle maaseudulle. On monia hyviä kävelee alueella.

Joka vuosi kesäkuussa järjestetään kansainvälinen Record Festival Pelhřimov jossa tavoitteena on ottaa kirjaa eri aloilla.

Lähin suuri lentokenttä on Pardubice Airport noin 100 km koilliseen keskustasta.Prahan Václav Havel Airport sijaitsee yli 130 kilometrin päässä.