Autonvuokraus Brno

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Brno

Brno matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brno. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brno

Autovuokraamo Brno
Autovuokraamo Brno

Brno sijaitsee kaakkoon Tšekin, ja on maan toiseksi suurin kaupunki noin 380000 asukasta (2011).Kaupunki sijaitsee alueella South Moravia, jossa joet Svitava ja Svratka kokous – noin. 225 km kaakkoon Praha.

Brno on poliittinen, kulttuurinen, kaupallinen ja tieteellinen keskus alueella. Kaupungin yliopisto perustettiin vuonna 1919 ja on 30000 opiskelijaa. Lisäksi Brno on tärkeä kaupallinen keskus ja on usein messuille (noin 50 näyttelyä vuodessa).

Brno on monia kauniita palatseja ja historiallisia kirkkoja ja useita veistoksia ja muistomerkkejä.

Kantakaupungin koostuu kapeita katuja ja historialliset rakennukset – ja ympäröivät leveä rengasmainen bulevardeja. Jotkut suosittuja sivustoja kantakaupungissa on tuomiokirkko 1313, Dominikaaniluostari alkaen 1247 sekä kaupungintalo vuodelta 1511.

Erittäin suosittu nähtävyys Brno on Moravian museossa (”Moravske Zemské Muzeum”). Tämä on yksi tärkeimmistä ja vanhimmista museoista Tšekissä, ja siellä on yli 6 miljoonaa näyttelyt – pääasiassa antropologian ja arkeologian. Museon ulkopuolella, veistos ”Mercury” lopusta 1600-luvulla.

Muita hyvin vieraili nähtävyyksiä kaupungissa ovat Linnoitus ”Spilberkin” alkaen 1300, joka nykyään museo, Capuchin luostari 1600-luvulta, Taidemuseo ”Määrin galleria,” Taide ja eläintarha ”Brno Zoo” – jossa voit nähdä erilaisia ​​luonnonvaraisten lajien – kuten jääkarhut, hylkeet, tiikereitä ja simpansseilla.

Kaupungin lentokenttä – Brno Airport – sijaitsee 10 kilometriä itään keskustasta.