Autonvuokraus Ostrava

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ostrava

Ostrava matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ostrava. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ostrava

Autovuokraamo Ostrava
Autovuokraamo Ostrava

Ostrava on kaupunki Tšekissä, joka sijaitsee Moravian-Sleesian alueella Oder joen läntisin Tšekin tasavallan rajalla Puolan.Väestöstä on 310464 (2011), ja se on Tšekin tasavallan kolmanneksi suurin kaupunki. Ostrava on nimetty joen Ostra, ja kaupunki koostuu neljän entisen kaupungeissa.

Ostrava sijaitsee Lounais loppuun Ylä-Sleesian hiili kenttään. Ennen se oli paljon hiiltä ja rautaa teollisuuden ja oli pahoin saastunutta. Mutta koska samettivallankumouksen vuonna 1989, rauhallinen suosittu kapina, joka johti Tšekkoslovakian kommunistisen puolueen diktatuuri romahti ja korvattiin demokraattisesti valitun hallituksen Václav Havelin presidentiksi, tämä on muuttunut. Kaikki hiilikaivoksissa ovat kiinni, mutta silti rauta, teräs ja valssaamot, kemian tehtaat, koneet ja elintarviketeollisuuden alalla.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä viisi teatterit, yli 60 gallerioita ja yksi Euroopan parhaista sinfoninen orkesterit, Ostrava n Janáček filharmoninen orkesteri. Yksi nähtävyys, joka on yhä suosittu nuorten keskuudessa, Stodolní Street, alue baareja, pubeja ja klubeja. Se katsoi värit Ostrava, musiikin festivaali joka kesä tuo monia muusikoita ja ryhmiä ympäri maailmaa. Toinen nähtävyys on MINIUNI, joka on kokoelma yli kolmekymmentä rakennuksista Euroopan merkittävimmistä arkkitehtuurin pienoiskoossa Big Ben ja Eiffel-torni.

Lähin suuri lentokenttä on Leos Janacek Ostrava Airport 27 km päässä keskustasta Ostrava. Toinen suuri lentokenttä on Žilina Airport (ILZ / LZZI) että liggeri Slovakia, 100 km päässä Ostrava.