Autonvuokraus Hradec Králové

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hradec Králové

Hradec Králové matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hradec Králové. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hradec Králové

Autovuokraamo Hradec Králové
Autovuokraamo Hradec Králové

Hradec Kralove on kaupunki Tšekissä Sijaitsee Elbe-joen Hradec Králové alueella noin 120 kilometriä koilliseen Praha.Se asuu 93490 asukasta (2012).

Hradec Kralove sijaitsee keskellä rikas maa alueella. Muuten, sen talous perustuu metalli-, kone-, sokeri-, tekstiili-ja puuteollisuus. Perinteinen liiketoiminta on Soitinten valmistus, varsinkin Petrof piano. Petrof piano on tänään Euroopan ehdottomasti piano ja piano tehdas. Hradec Kralove Tšekin tasavalta on piano ja pianot, jotka viedään puolilta maailmaa.

Hradec Kralove on yksi vanhimmista siirtokunnat Tšekissä ja johtuu jo siitä 1062. Alle Joseph toisen, joka oli saksalais-roomalainen keisari 1765-1790, monet kaupungin kirkot revitty alas, jotta tilaa linnoituksia. Mutta silti seisoo katedraali, joka on rakennettu vuonna 1303.

Kaupunki on kuuluisa taistelu Königgrätz 3. Heinäkuu 1866 määritettyyn Preussin-Itävallan sota.

Niistä nähtävyyksistä on museo omistettu taiteilija Egon Schiele, joka asui muutaman vuoden kaupungissa. Museum of Modern Art on rankattu kaikkein arvostetuin museoita Tšekissä. Vuodesta 2004 Hip Hop Kemp, yksi Euroopan suurimmista hip hop festivaaleja, on järjestetty joka vuosi elokuussa. Jokainen kesäkuu järjestetään kansainvälinen teatterifestivaali.

Lähin lentokenttä on Pardubice Airport sijaitsee noin 25 km etelään. Mutta useimmat kansainväliset lennot lähtevät Prahan Václav Havel lentokenttä, joka sijaitsee noin 140 km länteen kaupungin.