Autonvuokraus České Budějovice

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo České Budějovice

České Budějovice matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on České Budějovice. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

České Budějovice

Autovuokraamo České Budějovice
Autovuokraamo České Budějovice

Ceske Budejovice (tunnetaan myös sen saksankielinen nimi Budweis) on kaupunki Tšekissä ja suurin kaupunki alueella Etelä-Böömi. Se sijaitsee Vltava-joen, 130 km etelään Prahan. Kaupungin asukasluku on 96053 asukasta (2009).

Ceske Budejovice on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotantoa Budweiser-olutta. Tehdas Pivovar Budějovický Budvar ollut oluenpanoperinteitä lähtien 1200, jolloin kaupunki perustettiin. Muita tärkeitä toimialoja ovat lyijykynien valmistukseen, posliini ja koneita.

Rautatie České Budějovice Linz vuonna Itävallassa on yksi kolmesta Euroopan vanhimpia, rakennettiin vuosina 1824-1832.Kaupunki on Euroopan vanhin rautatieasema.

Vanha kaupunki on hyvin säilynyt arkkitehtuuria eri aikakausilta, sekä goottilainen, renessanssin, barokin ja 1800-luvulla. Vanha Raatihuone seinämaalaukset uusittu barokkityyliin peräisin 1730 ja torni ”Cerna vez”, joka tarkoittaa mustaa torni päin yksi Euroopan suurimmista aukioista.

Noin 30 kilometriä etelään, kaupungin Cesky Krumlov on toinen suosittu matkailukohde Etelä-Böömissä. Vuodesta 1992 kaupunki on peräisin 1200 Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Lähin lentokenttä on lentokenttä České Budějovice, aivan kaupungin ulkopuolella. Lentokenttä Prahan Václav Havel lentokentältä. Sijaitsee muutaman tunnin käynnissä pohjoiseen.