Autonvuokraus Plzeň

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Plzeň

Plzeň matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Plzeň. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Plzeň

Autovuokraamo Plzeň
Autovuokraamo Plzeň

Plzen, tai Pilsen, kaupunki Plzeň alueen länsiosassa Tšekin tasavallassa. Kaupungin asukasluku on 172932 (2010) asukasta. Se sijaitsee jossa neljä joet Radbuza, Mže, Úhlava ja Úslava kohtaavat, ca. 90 km länteen Prahan.

Kaupunki on akateeminen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus länsipuolella Tšekin ja on myös merkittävä yliopistokaupunki. Kaupungissa on 20 km maanalainen tunneli, joka on pisimpiä Keski-Euroopassa. Osa tätä verkostoa on avoinna yleisölle matkat alle 1 km ja jopa 12 metrin syvyyteen.

Kaupunki on maailmanlaajuisesti tunnettu panimot tuottavat lager. Panimo perustettiin vuonna 1839, ja henkilöstö Baijerin panimon Josef Groll joka tuotti ensimmäisen modernin Pilsner olutta lokakuussa 1842. Kirkas, kultainen olut pidettiin tunne. Suosittu matkailukohde on opastettu vierailu olutpanimo Plzeňský Prazdroj.

Kaupunki oli ensimmäinen tunnettu linna 976 Plzeň tuli merkittävä kaupan keskus, ja raastuvanoikeus 1292. Näkyvin nähtävyydet Plzen ovat goottilainen St. Bartholomew katedraali, perustettiin vuonna myöhään 1200-luvulla. Tower yli 100 m on korkein Tšekissä. Hall renessanssin ja toiseksi suurin synagoga ovat muita nähtävyyksiä.

Lähin suuri lentokenttä on Karlovy Vary lentokenttä sijaitsee 72 km päässä kaupungin keskustasta.Prahan Václav Havel lentokenttä sijaitsee 89 km päässä Pilsen.