Autonvuokraus Kanada

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kanada

Kanada matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kanada. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kanada

Autovuokraamo Kanada
Autovuokraamo Kanada

Kanada on – lukuun ottamatta Alaska – Pohjois Pohjois-Amerikan mantereella.Alueella on maailman toiseksi suurin maa (noin 10 miljoonaa km2) – kun väestö on noin 33 miljoonaa (2010), mikä tarkoittaa sitä, että ihmiset eri puolilla maa elää suhteellisen hajallaan. Kanada on hallinnollisesti jaettu 10 maakuntaa ja 3 alueilla.

Pääoma on Ottawa (ca.825 000 asukasta), mutta kaupungit ovat suurempia – kuten Toronto (suurin), Montreal ja Calgary.Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Québec ja Vancouver.

Kanada on kaksikielinen maa, jossa noin 62% väestöstä on Englanti kuin äidinkielenään, kun taas noin. 25% puhua ranskaa. Loput puhuvat yksi monista vähemmistökielistä. Ranskan on hallitseva Quebecin maakuntaan.

Pohjoisessa on useita suuria saaria, ja kun rannikon ympärille ja lisää mantereen rannikolla Kanadassa on koko maan rannikolla lähes 100 000 km.Tämä vastaa lähes 2,5 kertaa maapallon ympärysmitta päiväntasaajalla. Suuri osa maan muuten koske järviä ja metsiä.

Maan länsiosassa, löydämme mahtava vuoret Rocky Mountains (joka jatkuu etelään läpi Yhdysvalloissa ), ja modernin hiihtokeskukset täällä ovat Kanadan suosituimmista nähtävyyksistä.Muuten maa voi tarjota useita ihania kansallispuistoja. Useat näistä ovat Unescon maailmanperintöluetteloon List.

Kanadan suurin lentokenttä ja tärkein lentokenttä on Toronto Pearson International Airport.Muuten, suuret kansainväliset lentokentät myös Vancouver ja Calgary.