Autonvuokraus Winnipeg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Winnipeg

Winnipeg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Winnipeg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Winnipeg

Autovuokraamo Winnipeg
Autovuokraamo Winnipeg

Winnipeg on pääkaupunki ja suurin kaupunki maakunnassa Manitoba Kanada jossa asuu 730018 asukasta (2011).Se sijaitsee yhtymäkohdassa Red River ja Assiniboine kohtaavat keskellä Kanadan.

Ensimmäinen Euroopan saapuneiden tänne oli Sieur de La Verendrye, ranskalainen upseeri, joka tuli alueelle vuonna 1738.  Mutta Winnipeg alue oli jo merkittävä kaupan keskus alkuperäiskansojen ennen eurooppalaiset tulivat. Nykyään kaupunki on yksi Kanadan tärkeimmistä kauppakumppaneista, taloudellinen ja teollinen keskus.

Winnipeg on hyvin kehittynyt taiteen ja kulttuurin oma sinfoniaorkesteri ja Royal Winnipeg Ballet on Kanadan vanhin baletin. Winnipeg on tunnettu monista elokuva ja mainonta tuotantoyhtiöt ja suuri itsenäinen elokuva yhteisöä. Winnipeg kolme suurinta näyttämötaiteen tapahtumapaikat ovat Centennial Concert Hall, Manitoba Theatre Centre (MTC) ja Pantages Playhouse.

Kaupunki on tunnettu sen monia festivaaleja. Yksi niistä on Folklorama on suurin ja vanhin monikulttuurinen festivaali maailmassa. Winnipeg Fringe teatterifestivaali on toiseksi suurin vaihtoehto teatterin festivaali Pohjois-Amerikassa Winnipeg International Writers Festival tuo kirjailijoita ympäri maailmaa Winnipeg työpajoja ja lukemat.

Winnipeg James Armstrong Richardsonin kansainvälinen lentokenttä on 10 km päässä kaupungin.