Autonvuokraus Montreal

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Montréal

Montréal matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Montréal. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Montréal

Autovuokraamo Montreal
Autovuokraamo Montréal

Montreal sijaitsee Kaakkois Kanadassa, ja on suurin kaupunki maakunnassa Quebec.Montreal on 1,7 miljoonaa asukasta (2011), kun taas väestö pääkaupunkiseudulla on 3,7 miljoonaa euroa. Montreal on saarella (”Ile de Montreal”), jossa joet Ottawan ja St. Lawrence tavata. Saari on yhdistetty mantereeseen sarja siltoja.

Montreal on maakunnan taloudellinen, kaupallinen ja teollinen keskus ja tärkeä satama. Viralliset kielet ovat ranska ja Englanti, joissa Ranska on hallitseva.

Montreal on rikas kulttuurielämä, ja lukuisia nähtävyyksiä. Kaupungissa on hienoja museoita, gallerioita ja puistoja. In ”Downtown” on kaupunkikuvassa hallitsevat moderneja pilvenpiirtäjiä, kauppoja ja ostoskeskuksia sekä useita yöelämään.

Muita merkittäviä nähtävyyksiä ovat Montreal hyvin säilynyt historiallinen keskusta – Vieux Montréal – sen vanhoja rakennuksia, kapeita katuja ja viehättävä tunnelma, Latin Quarter St. Denis – jos vuotuinen jazz ja elokuvan festivaaleja järjestetään, kirkko Saint-Joseph vuonna 1967, Notre-Dame kirkon goottilainen tyyli 1824 ja ”Kateri Tekawita museo” – museo Native American kulttuuria ja historiaa.

Lähin lentokenttä on Montreal International Airport – Pierre Elliott Trudeau, joka sijaitsee 25 kilometriä lounaaseen keskustasta.