Autonvuokraus Hamilton

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hamilton

Hamilton matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hamilton. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hamilton

Autovuokraamo Hamilton
Autovuokraamo Hamilton

Hamilton on satama kaupunki Kanadan Ontarion provinssin länsiosassa Kanadassa peräti tunnin ajomatkan päässä Toronto Lake Ontario.Se on 519949 asukasta (2011).

Hamilton, kuten monet Kanadan kaupungeissa suuri maahanmuuttajaväestö. Mukaan 2006 kyselyssä 20 prosenttia väestöstä ulkopuolella syntyneiden Kanada.Noin 10 prosenttia väestöstä on ranskaa äidinkielenään kuten Ranskan ja kaksikieliset koulut ovat yhteisiä.

Toronto-Hamilton alueella on eniten teollisuusmaissa Kanadassa. Hamilton tuotettu 60 prosenttia käytetyn teräksen Kanadassa. Kaupungissa on monia puistoja ja yli 100 vesiputouksia ja koskia.

Hamilton on tulossa suosittu kaupunki nuorten taiteilijoiden gallerioita, studiot ja riippumatonta elokuvatuotantoa. Kaupungissa on hyvä valikoima nähtävyyksiä ja museoita tarjota kuin Royal Botanical Gardens, Sotamuseon sotakone Heritage Museum ja sotalaiva HMCS Haida ensimmäinen maailmansota, joka on nyt muutettu museoksi. Kanadan Football Hall of Fame ja museo, Afrikkalainen Lion Safari on eläintarha yli 1000 lajia, ja Art Gallery of Hamilton sekä klassisen taiteen ja nykytaiteen ovat muita nähtävyyksiä. Tärkeitä historiallisia rakennuksia Dundurn linna.

Hamiltons Lähin lentokenttä on John C. Munro Hamilton International Airport, joka on viiden minuutin päässä keskustasta.