Autonvuokraus Québec

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Québec

Québec matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Québec. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Québec

Autovuokraamo Québec
Autovuokraamo Québec

Québec on ​​pääkaupunki maakunnassa Quebec sijaitsee itään Kanadan.Kaupungin asukasluku on 516622 asukasta (2011). Suurin osa väestöstä on ranskaa äidinkielenään.

Se on yksi Pohjois-Amerikan vanhimman kaupungin pohjoispuolella Meksikossa, ja ainoa moated ehjä.Quebecin vanhakaupunki (Vieux Quebec) nimitettiin olla osa World Heritage UNESCO vuonna 1985

Kaupungin perusti Samuel de Champlain vuonna 1608. Québec on toiseksi vanhin Euroopan ratkaisuun Pohjois-Amerikassa, joka on edelleen käytössä. Quebec on yksi Kanadan tärkeimmistä kohteita matkailijoille ja yksi harvoista paikoista maan, jossa voi saada tunne historiaa. Vanha kaupunki ympäröi vankka ja ehjä seinät ja linnakkeen. Monet rakennusten seinät ovat aika Ranskan siirtomaavallan (1603-1763), yksi niistä on Basilique Notre Dame du Québec. Chateau Frontenac on linna, joka on muunnettu hotelli, ja juuri yksi monista majoituksen. Kaupunki on merkittävä opiskelijan kolme yliopistoa.

Québec on myös tunnettu karnevaali juhla talvella ja juhla San Juan Bautista. Matkailukohteet lähellä kaupungin ovat Montmorency Falls ja basilika Sainte-Anne-de-Beaupré.

Quebec City Jean Lesage International Airport sijaitsee 11 km lounaaseen kaupungin.