Autonvuokraus Toronto Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Toronto Lentokenttä

Toronto Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Toronto Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Toronto Lentokenttä

Autovuokraamo Toronto Lentokenttä
Autovuokraamo Toronto Lentokenttä

Toronto Airport (YYZ) on Kanadan suurin lentokenttä, ja joukossa 30 maailman vilkkaimmista. Lentoasema tunnetaan myös nimellä ”Toronto Pearson International Airport” sijaitsee 27 km luoteeseen Toronto Downtown.Lentoasema palvelee 31 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010), ja useat lentoyhtiöt ovat niiden pääkonttori täällä – mukaan lukien Air Kanada.

Toronto Airport avattiin vuonna 1939, ja tällä hetkellä on kaksi terminaalia. Yhteensä 65 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne 180 kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla.

On hyvät liikenneyhteydet lentokentältä Toronton ja voit valita express bussi, juna (Train Link) tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Torontossa, voit noutaa auton, kun saavut lentokentälle. Tunnettuja autovuokraamojen on toimistonsa täällä – kuten Avis, Budget, Dollar / Thrifty, Hertz, National / Alamo ja Enterprice.

Toronto Airport on useita tiloja käytettävissä vierailijoille – myös ilmainen langaton internetyhteys (WiFi), laaja valikoima kauppoja (myös tullittomia), valuutanvaihto, vastaanotto, ravintoloita, kahviloita, baareja ja terveyskeskus.

Lentoasemalla, Sheraton Gateway Hotel, ja voit mennä sisälle terminaalit ja hotellin. On olemassa myös useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.