Autonvuokraus Ottawa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ottawa

Ottawa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ottawa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ottawa

Autovuokraamo Ottawa
Autovuokraamo Ottawa

Ottawa on Kanadan pääkaupunki, joka sijaitsee Ontarion provinssin. Itse kaupungissa on asukkaita 883000, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu hieman yli miljoona (2011). Pääkaupunki sijaitsee Ottawan joen Itä Ontario, ja useita siltoja yhdistää se naapurimaiden Hull, Québec.

Ottawa historia juontaa juurensa 1826, ja pääkaupunki toiminnon on ollut vuodesta 1867, jolloin Kanada tuli valtio.

Ottawa on ominaista olemalla maan hallinnollinen keskus – ja myös merkittävä yliopistokaupunki. Siitä lähtien 1920 on ollut jatkuvaa ja laaja peruskorjaus keskustasta. Ottawa vuoksi katsotaan olevan kaunis ja puhdas kaupunki, jossa useita viheralueiden muodossa tilava, kauniita puistoja ja kulkutiet.

Ottawassa on myös useita museoita ja kansallisten kulttuurilaitosten. Näistä ovat National Arts Centre (teatteri, ooppera ja konserttisali) ja taidemuseo ”National Gallery of Kanada.” Myös vaikuttava historiallinen museo ”Musée Canadien des Civilisations”, vierailu, vaikka se on maantieteellisesti sijaitsee ”ystävyyskaupunki” Hull. ”Canadian War Museum” on myös yksi kaupungin suosituimmista kohteista. Tämä on Kanadan kansalainen museo sotahistoriaa.

Ottawa tunnetuin maamerkki on Eduskuntatalon Peace Tower, joka sijaitsee 8 km pitkä Rideau kanava. Talvella käytössä kanava jäähalli, joten se on suosittu virkistysalue. Rideau kanava ja joki Oiiawa   yhdistää Ottawa Kingston Town Lake Ontario.Kanava avattiin jo vuonna 1832, ja vuodesta 2007 se on ollut Unescon World Heritage List.

Lähin lentokenttä on Ottawa Macdonald-Cartier International Airport, joka sijaitsee 15 kilometriä etelään keskustasta.