Autonvuokraus Edmonton

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Edmonton

Edmonton matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Edmonton. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Edmonton

Autovuokraamo Edmonton
Autovuokraamo Edmonton

Edmonton on pääoman Kanadan provinssi Alberta. Kotiin 812201 ihmistä Edmonton (2011). Se on toiseksi suurin kaupunki maakunnassa jälkeen Calgary.

Edmonton on merkittävä taloudellinen keskus Kanadassa, ja sillä on merkittäviä öljy-ja kaasuteollisuudessa.Se on myös tärkeä paikka teknologiateollisuudessa. Ostosmahdollisuudet ovat hyviä West Edmonton Mall, suurin ostoskeskus Pohjois-Amerikassa ja yksi maailman suurimmista. Kaupungin yöelämä baareissa, ravintoloissa ja pubeissa ovat keskittyneet alueen nimeltään Whyte Avenue koostuu noin vilkkailla kaduilla.

Edmonton on tunnettu houkutteleva festivaali, erityisesti kiireinen kesäkuukausina, mukaan lukien suosittu kansanmusiikin festivaali Edmonton Folk Music Festival.

Edmonton tarjoaa useita museoita eri kokoa ja tyyppiä. Suurin on Royal Alberta Museum, joka on noin kymmenen miljoonaa nimikettä sen kokoelma. TELUS World of Science on museo ja tutkimus monimutkaisia, että on viisi gallerioita vaihtuvia, IMAX teatteri, planetaario ja observatorio.  Art Gallery of Alberta, entinen Edmonton Art Gallery, suurin galleria kaupungin kokoelma yli viisituhatta taideteoksia.

On kaksi lentokenttää Edmonton, Edmonton City Centre (Blatchford Field) Airport ja Edmonton International Airport. Joista jälkimmäinen sijaitsee 26 km lounaaseen Edmonton on suurin ja yksi parhaista lentoasemista Kanadassa.