Autonvuokraus Mississauga

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mississauga

Mississauga matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mississauga. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mississauga

Autovuokraamo Mississauga
Autovuokraamo Mississauga

Mississauga on kanadalainen kaupunki Ontario-järven rannalla Ontario. Se sijaitsee noin 18 km päässä Toronto, ja ovat osa suurempaa Toronto.Kaupungin asukasluku on 713443 asukasta (2011) ja on Kanadan kuudenneksi suurin kaupunki. Pohjimmiltaan se oli lähiössä Toronton, ja se on ollut valtava väestönkasvu.

Monet suuret yritykset ja yhteisöt on pääkonttori kaupungissa, joukossa, Walmart Kanadassa, Microsoft ja General Electric.Mississauga on koti monille maahanmuuttajille, erityisesti Itä-Euroopasta, ja hieman yli puolet on Englanti äidinkielenään.

Useimmat ihmiset menevät Toronto, kun he menevät ulos syömään tai kokea kulttuuria, mutta vähitellen Mississauga myös saaneet tarjouksia. Heidän joukossaan on taidegalleria Mississauga, Benaresia Historic House, Living Arts Centre ja jopa oma Opera Mississauga. Neliö. Yksi Mall on suurin ostoskeskus Ontariossa ja yksi suurimmista Kanadassa, ja sitä ympäröivät monet baarit ja ravintolat.

Toronto Pearson International Airport, Kanadan suurin lentoasema, sijaitsee koilliseen kaupungin, noin 5 km päässä keskustasta.