Autonvuokraus Niagara Falls

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Niagara Falls

Niagara Falls matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Niagara Falls. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Niagara Falls

Autovuokraamo Niagara Falls
Autovuokraamo Niagara Falls

Niagara Falls on ryhmä kolmesta vesiputouksia Niagara-joen, joka virtaa Lake Erie ja Lake Ontario. Niagara Falls sijaitsee rajalla USA ja Kanada välillä Ontario ja valtion New Yorkin.Kaatumiset eivät ole erityisen pitkä, mutta hyvin laaja, ja johtaa jopa kuusi kertaa enemmän vettä sekunnissa kuin Victorian putoukset. Niagara tulee intiaani ja tarkoittaa ”ukkosta veden

Horseshoe Falls kutsutaan vesiputouksia sijaitsee Kanadan puolella yhteensä leveys on 640 m ja korkeus 54 m Ne erotetaan Goat Island saaren ja 94% vettä läpi Horseshoe Falls. Oikeus vesiputous sijaitsee Yhdysvaltojen puolella Niagara Falls on 305 m leveä ja 50,9 metriä korkea.

Kansainvälinen rajaviiva on alunperin laadittu kautta Horseshoe Falls jo vuonna 1819, mutta raja on pitkään ollut kiistan vuoksi luonnon eroosion ja rakentamisen. Vuonna 1929, Kanadassa ja Yhdysvallat allekirjoittivat sopimuksen säilyttää putoaa, koska suuri osa virtauksesta menee tuotantoon vesivoiman. Heavy eroosio, 0,6-3 metriä vuodessa, siirto laskee edelleen ja edelleen etelään kohti Lake Erie.

Yöllä se on suosittu ihailla putoamiselle Kanadan puolella, koska keinotekoinen palavat molemmin puolin.

Yhdysvaltojen puolella, on olemassa matkanjärjestäjät joka johtaa retkeilijöiden alapuolelta vesiputous nimeltään Bridal Veil. Kanadan puolella on alustoja, jotka tarjoavat upeat näkymät Falls. Se seurantakeskusten laitteita, joka antaa vaikutelman, että alle vesiputous.

Lähimmät lentokentät Niagara Falls Airport, mutta se on hyvin pieni. Buffalo-Niagara International Airport on 40 km: n päässä Falls.