Autonvuokraus Banff

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Banff

Banff matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Banff. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Banff

Autovuokraamo Banff
Autovuokraamo Banff

Banff sijaitsee 130 km länteen Calgary vuonna Banff National Park Alberta. Banff on ihanteellinen paikka niille, jotka nauttivat vuori.   Kylässä on 7584 asukasta (2011) ja kaupungistuminen on hyvin hallinnassa ja vain Banff on kansallispuistossa.

Banff on yksi Kanadan suosituimmista matkailukohde, koska vuoret, Kanadan Kalliovuorten Moutains, ja on laaja valikoima ulkoiluun kesällä ja talvella. Kasvu kaupungin viime vuosina on aiheuttanut huolestuneisuutta joidenkin ympäristöaktivistien jotka pelkäävät se vahingoittaa puiston.

Siitä, että tällainen pieni paikka, monet hotellit, ravintolat ja vilkas yöelämä sesonkiaikana. Se on lyhyt matka Lake Louise ja Kanaskis County, jolloin Banff extra houkutteleva. Yksi pitäisi missaa kiehtova keiju savupiippuja kutsutaan Eroosion Banff National Park.

Suosituin vuoret lähellä Mount Rundle (2949 m), Cascade Mountain (2998 m) ja Mount Norquay (2134 m), joka on tunnettu erinomaisista hiihto ja maastopyöräily mahdollisuudet. Yksi voi gondoli huipulle Sulphur Mountain (2281), joka on hyvä pohja käydä monissa kuumia lähteitä.

Banff on kuuluisa World Television Festival, Banff Mountain Film Festival ja Banff Music Festival. Kaupunki on lähtökohta 4417 km pitkä Great Divide Mountain Bike Route, päättyy New Meksiko vuonna Yhdysvalloissa.

Lähin lentokenttä on Calgary International Airport, joka on noin 150 km päässä.