Autonvuokraus Abbotsford

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Abbotsford

Abbotsford matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Abbotsford. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Abbotsford

Autovuokraamo Abbotsford
Autovuokraamo Abbotsford

Abbotsford on kanadalainen kaupunki sijaitsee maakunnassa British Columbia noin 75 kilometrin päässä Vancouver maahan. Väestöstä on 133497 asukasta (2011), ja se on suurin kaupunki Brittiläisessä Kolumbiassa.

Abbotsford on kolmanneksi eniten etnisesti monipuolinen kaupunki Kanadassa jälkeen Torontossa ja Vancouverissa.Noin neljännes väestöstä on syntynyt Kanadan ulkopuolella. Useimmat maahanmuuttajat ovat Kaakkois-Aasiasta.

Pääelinkeino on maatalous, ja vuoden aikana on useiden maataloustuotteiden messuja ja näyttelyitä. Maaseutumatkailu on levinnyt myös. Kaupungissa on suurta taidetta keskus nykytaiteen Saappaat Fordin taidekeskus, jossa ääni ja valo näyttää. Castle Fun Park on huvipuisto lapsille. Abbotsford ympäröivät vuoret ja siellä on hyvät kävelylenkkejä. Monet myös käydä Claybourne kylän idyllinen kylä sijaitsee kaupungin ulkopuolella.

Abbotsford International Airport sijaitsee 4 kilometriä lounaaseen keskustasta. Lentokenttä on kuuluisa vuotuinen Abbotsford International Airshow.