Autonvuokraus Vancouver

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Vancouver

Vancouver matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Vancouver. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Vancouver

Autovuokraamo Vancouver
Autovuokraamo Vancouver

Vancouver sijaitsee Lounais Kanadassa Tyynenmeren rannikolla, ja kuuluu British Columbian provinssissa.Kaupunki sijaitsee mäkisessä maastossa Burrard niemimaalla lahden Burrard Inlet, ja sitä ympäröi meri ja vuoret.

Vancouver on 612000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asukasluku on noin 2,2 miljoonaa (2007). Vancouver isännöi talviolympialaisia ​​vuonna 2010 ja on sittemmin kasvanut matkailu. Vancouver on monikulttuurinen kaupunki, jossa monien etnisten ja eri uskontoja. Noin 30% väestöstä on kiinalaisia, ja monet turistit löytävät tiensä kaupungin ”China Town”. Climatic Vancouver on tunnettu siitä sateinen kaupunki, lukuunottamatta ajaksi kesäkuusta syyskuuhun. Kesällä hiekkarannat kaupungin erittäin suosittu.

Suosittu turistikohde kaupungissa on 177 metriä korkea torni ”Harbour Centre Tower” sijaitsee satama. Torni on havainto kannet – ”Vancouver Lookout” – jossa kävijät 360 asteen panoraamanäkymät kaupunkiin ja vuorille.

Muita nähtävyyksiä Vancouver kuuluu Art Gallery ”Vancouver Art Gallery” – yli 8000 taideteoksia, 98 metriä korkea pilvenpiirtäjä ”Navy Building” vuodesta 1930 in Art deco-tyyliin, ja Stanley Park on akvaario.

Vancouver International Airport sijaitsee 15 kilometriä etelään keskustasta.