Autonvuokraus Osaka

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Osaka

Osaka matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Osaka. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Osaka

Autovuokraamo Osaka
Autovuokraamo Osaka

Osaka sijaitsee etelärannikolla saaren Honshu, Osakabukta. Sen 2.700.000 asukasta (2010) on Japanin kolmanneksi suurin kaupunki. Osaka on myös keskus maan toiseksi suurin teollisuusalue, Hanshin, joka sisältää myös kaupungit Kobe, Amagasaki, Kishiwada ja Nishinomiya.Myös Japanin muinainen pääkaupunki Kioto sijaitsee lähellä tällä alueella. Hanshin tarkoittaa viidennes Japanin koko teollisuustuotannosta.

Osaka on myös tärkeä liikenteen liittymää ja myös merkittävä satama ja kaupan. Lisäksi on olemassa useita korkeakoulujen ja yliopistojen täällä.

Jo 600s oli markkinat, joilla Osaka sijaitsee nykyään, ja keskiajalla se oli tunnetaan nimellä Maniwa. Vuonna 1909 kaupunki oli uhri katastrofin tulipalo, jossa paljon kaupungin muurattiin tuhkaa. Myös aikana 2 World War II, osa kaupungin tuhoutui. Kaiken kuitenkin uudelleen, ja Osaka on nykyään moderni kaupunki. Vanha yhdyskuntarakenne säilyy, ja jotkut erityispiirteet Osakan kaupunki, kaikki kanavat, jotka on seurausta kaupungin alun perin rakennettu joen suistossa.

Muuten Osaka yksi Japanin kuuluisimmista kulttuuri kaupungeissa, joissa erityisesti teatterin monissa muodoissa harjoitettu. Yli 300 vuotta vanha nukke perinne ”Bunraku” on erityisen mainita. Nuket käytetyt ovat kokonaan ihmisen koko ja Osaka on erityinen kohtaus juuri tämäntyyppisten teatteri – Kansallinen Bunraku Theatre. Tämä teatteri lomake on vuodesta 2003 ollut Unescon maailmanperintöluetteloon kuin erityisen arvoinen kulttuuriperinnön ilmaisun.

Osaka on myös useita arkkitehtonisia helmiä keuliminen. Lisäksi useita Shinto ja buddhalaisia ​​temppeleitä ovat Osakan linna, yksi kaupungin rakkain rakennuksia. Se on rakennettu vuonna 1583 ja sitä pidetään symbolina Osaka. Jos etsit täysin aidon japanilaisen kulttuurin kokemusta, voi kestää 1 ½ tunnin ajomatkan vuorille kaakkoon Osaka. Missä on vanha, kuvankaunis kylä Chihayaakasha yli 1100 metrin korkeudessa.

Osaka on myös hyvä ostos kaupungin useita ostoskeskuksia väkijoukkoja. Yksi suosituimmista vierailija kohde tältä osin ostoskeskuksen Ebisubashiuji. Ja jos haluat nauttia japanilaisen gourmet perinteitä, monia mahdollisuuksia lähes kaikkialla keskustassa.

Lähin lentokenttä on Kansain kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 50 kilometriä lounaaseen keskustasta.