Autonvuokraus Nagasaki

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nagasaki

Nagasaki matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nagasaki. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nagasaki

Autovuokraamo Nagasaki
Autovuokraamo Nagasaki

Nagasaki sijaitsee lounaisrannikolla saarella Kyushu, ja on prefektuurin pääkaupunki on sama nimi. Nagasaki on yli 450000 asukasta (2006), ja on ennen kaikkea tärkeä satama ja teollisuuden kaupunki – jossa kirjoittaja ovat molemmat osa raskaan teollisuuden, telakoiden ja kalanjalostusyrityksille. Kaupungissa on oma yliopisto ja on myös katolinen hiippakunta.

Nagasaki on ollut kaupungin asema vuodesta 1568, ja oli hieman yli 200 vuotta (1639-1859) oli ainoa japanilainen satamakaupunki, joka oli avoin kauppa Kiinan ja Alankomaiden.

Nagasaki muuten tunnetaan parhaiten, jotka ovat olleet kohteena toinen atomipommien pudotetaan Japani elokuussa 1945 (toiset putosivat, kuten tiedätte, yli Hiroshima).Tämä aiheutti valtavat tuhot. Lähes 40000 ihmistä kuoli ja moni haavoittui. Yli kolmasosa kaupunki oli raunioina.

Nagasaki kokonaan uudelleen sodan jälkeen, mutta suuria muutoksia. Osa raunioista jäi niin muistomerkkejä, ja suhteessa mihin tahansa näistä oli rakennettu oma atomipommi museoon. Paikalla on tällä hetkellä yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Sisällä rikki Urami katedraali oli pää yhden Maria lomake löytyy. Tämä myöhemmin asennettu uuden muodon, ja   vuonna 2005 – 60 vuotta atomipommin – laita se kappelissa uudelleen katedraali.Kappeli on nimeltään ”Our Lady of atomipommin.”

Muita nähtävyyksiä ovat Nagasaki Clover Puutarha on kaunis portaat, lampia ja suihkulähteitä. Se sijaitsee rinteessä keskustasta etelään. Tai voit ottaa köysiradalla jopa 333 metriä korkea vuori Inasa-Yama, ja saada upea näkymä Nagasaki ja lähialueilla. Lisäksi satama-alue Dejima Wharf on tutustumisen arvoisia. Se oli alun perin hollantilainen kauppa postitse, mutta nykyään on olemassa erilaisia ​​ravintoloita, baareja, gallerioita ja kauppoja.

Lähin lentokenttä on Nagasaki Airport sijaitsee 18 kilometriä luoteeseen keskustassa.