Autonvuokraus Kobe

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kobe

Kobe matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kobe. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kobe

Autovuokraamo Kobe
Autovuokraamo Kobe

Kobe sijaitsee saarella Honshu Osakabukta, ja on pääoman läänin Hyogon. Matka itään naapurimaihin Osaka on noin. 30 km – ja Kobe yhdessä Osaka ja useiden pienempien kaupunkien alueella kaupunkien ja teollisuuden alue Hanshin.Väestö Kobe on noin 1,5 miljoonaa (2006).

Kobe on yksi maailman suurimmista satamista. Suuri osa satamarakenteen ja osa teollisuusyritysten sijaitsee kaatopaikka Osakabukta. Satama-alue, joka oli raskaasti vaurioitunut maanjäristyksessä vuonna 1995, rakennettiin uudelleen. Kaikkiaan lähes 6500 ja Kobes asukkaiden kuoli maanjäristyksen.

Moderni kaupunki Kobe perustettiin vuonna 1889 kuin portti Osaka, mutta jo 200-luvulla jKrKr. oli ratkaisun tällä alalla, ja lyhyen ajan lopussa 1100 oli Japanin hallinnollinen keskus täällä.

Kobe on muuten utdanningsby – useiden yliopistojen ja muiden korkeakoulujen. On myös Norja Merimieskirkko kaupungissa.

Niistä monet nähtävyydet on useita suuria puistoja ja useita museoita – mukaan lukien tekninen museo, merimuseo ja multimedia museo Hanshin Awaji Daishinsai Kinen perustettu muistoksi suuri maanjäristys vuonna 1995. Myös taidemuseon Hyogo Kenritsu Bijutsukan on suosittu matkailukohde. Se sijaitsee ainutlaatuisella konkreettinen rakennus, jonka on suunnitellut kuuluisa japanilainen arkkitehti Tadao Ando.   Museon perusnäyttely sisältää teoksia 20. luvun kuuluisin japanilainen maalareita.

Alkaen pohjoisosassa keskustaan ​​kulkee kolme kaapelien autoa ylös ja Rokko Mountain, jossa voi nauttia upeat näkymät kaupunkiin. Takapuolella vuoren on perinteinen virkistysalue Arima Onsen, pieni kaupunki, joka koostuu labyrintti kapeita katuja ja perinteisiä taloja – lisäksi kuumia lähteitä, joiden sanotaan olevan parantava vaikutus.

Lähin lentokenttä on Kobe Airport sijaitsee keinotekoisella saarella noin. 8 km etelään kaupungin.