Autonvuokraus Tokyo Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tokyo Lentokenttä

Tokyo Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tokyo Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tokyo Lentokenttä

Autovuokraamo Tokyo Lentokenttä
Autovuokraamo Tokyo Lentokenttä

Entinen kansainvälinen lentokenttä – Tokyo International Airport – Haneda – (HND) on noin 15 km lounaaseen kaupungin keskustasta.Vaikka se on edelleen Japanin suurin lentokenttä, käsittelyyn lähes 70 miljoonaa matkustajaa vuodessa – on kansainvälinen liikenne nykyään pitkälti siirtyneet Naritan kansainvälinen lentokenttä (NRT), joka sijaitsee noin. 60 km koilliseen Tokio.Se palvelee noin 32 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Ainoa pysyvä ulkomaisiin kohteisiin Tokyo Airport – Haneda ovat Pariisissa ja Lontoossa ja Tokiossa on kiinteä määrä kohteista maailmanlaajuisesti.Monet kansainväliset lentoyhtiöt ovat lentoja Narita, lentokenttä on myös perusta Japani – yhtiö All Nippon Airways, Delta Air Lines, Japani Airlines, Nippon Cargo Airlines ja United Airlines.

Lentokenttä Tokio – Haneda on kaksi suurta päätelaitteiden valikoima palveluita. Tässä hyvä kokoustilat ja langaton internetyhteys, ja lapsiperheille, on olemassa myös pelata alueita sekä sisällä että ulkona. Molemmissa terminaaleissa on myös monia ravintoloita, kahviloita ja kauppoja (mukaan lukien tullitta). On kymmenen hotelleja tai lähellä lentokenttää, ja kaikki tarjoaa bussikuljetuksen.

Liikenne mahdollisuuksia lentokentältä keskustaan ​​Tokiossa on erittäin hyvä, ja voit valita kiskon, shuttle, bussilla tai taksilla.Jos haluat vuokrata auton Tokiossa, monia autovuokraamossa lentokentällä – sekä Japanin ja kansainväliset – niin terminaalirakennuksissa.   Jotkut heistä ovat Avis, Hertz, Budget, National, Nippon, Japaren, Toyota, Mazda ja Nissan.