Autonvuokraus Kyoto

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kyoto

Kyoto matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kyoto. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kyoto

Autovuokraamo Kyoto
Autovuokraamo Kyoto

Kioto sijaitsee saarella Honshu klo eteläpäässä Biwasjøen.Etäisyys lounaaseen naapurimaiden kaupungin Osaka on noin 50 km – ja Kioton pitkälti kasvanut yhdessä Osaka.Kaupungin asukasluku on lähes 1,5 miljoonaa (2006).

Kioton pidetään keskus japanilaisen taiteen ja kaupunki on erityisen kuuluisa silkki kudonta ja valmistus posliini, hopea, emali, jne. – mikä on valtavat markkinat sekä Japanin ja kansainvälisesti.Silkki kudonta tehtaat voi jäljittää historiansa takaisin kun Kioton perustettiin vuonna 794 jKrKr. Kaupunki, jossa on tietty ripaus Kiinan vaikutusvaltaa, sen perustajien ja 1868 – eli yli 1000 vuotta – Japanin pääkaupunki ja asuinpaikka keisarillisen perheen.

Kioton tunnetaan myös yksi tärkeimmistä keskuksista pankki-ja rahoitusalalla, mutta on myös keskeinen utdanningsby useiden yliopistojen – myös Kioton yliopiston ja Doshisha yliopisto (sekä perustettu loppupuolella 1800), ja useita buddhalainen yliopistoissa.

Niistä arkkitehtonisia ihmeitä kaupunki on useita vanhoja kauniissa rakennuksessa perinteinen japanilainen tyyli – mukaan lukien Old Imperial Palace. Myös Nijo Castle 1603 olisi mainittava, joka on yksi Japanin kuuluisimmista linnoista tämän kauden.

Muuten monet säilynyt temppelit Japanin suurimmista nähtävyyksistä. Ne ovat osa historiallista Kioton joka kokonaisuudessaan julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1994. Niistä tärkeimmät nähtävyydet ovat shintoistiske Kamo-wakeikazuchi Temple 678 jKrKr., Buddhalaisia ​​temppeleitä, Kiyomizu-dera alkaen 1633 (vuodelta 700 jKr), Daigoji alkaen 952 ja Kinkauji (”Golden Pavilion”) peräisin 1397 – lisäksi ihana sammal puiston Saihoji. Kioton sisältävät myös useita mielenkiintoisia museoita ja muita kulttuurilaitoksia.

Mitä monet ihmiset luultavasti ensisijaisesti yhdistää Kioton tänään on niin sanottu Kioton pöytäkirja vähentää kasvihuonekaasupäästöjä (hyväksytty vuonna 1997).

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Kansai International Airport ulkopuolella Osaka, mikä on noin. 110 km lounaaseen Kioton.