Autonvuokraus Tokyo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tokyo

Tokyo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tokyo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tokyo

Autovuokraamo Tokyo
Autovuokraamo Tokyo

Tokio on Tokyo Bay etelärannikolla saaren Honshu – ja Japaniin pääoma ja taloudellinen keskus.Tokio on yhteensä 13 miljoonaa asukasta (2010). Ottaen kuitenkin koko kaupunkien alueella, kuten myös kaupunkien Kawasaki ja Yokohama, väestö kasvaa lähes 40 miljoonaa euroa – ja se on maailman suurin pääkaupunkiseudulla.

Tokiossa on tietenkin runsaasti nähtävyyksiä tarjota, joten sinun täytyy vain mainita joitakin tärkeimpiä. Tärkeimpiä kulttuurilaitokset katsoi National Museum Ueno Park, valtava Kansalliskirjasto ja historiallinen museo Edo Tokio. Muuten kaupunki on useita teattereita – kuten Kansallisteatteri Kokuritso-Gekijo ja kuuluisa Kabuki teatteri, joka on Japanin ykköspaikka yli 400 vuotta vanha teatteri muodossa Kabuki.

Kun se tulee historiallisia rakennuksia, Imperial Palace 1912 yksi kuuluisimmista. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös shintoistiske Meiji Shrine alkaen 1800-luvun lopulla ja muinainen buddhalainen temppeli Asakusa Kannon. Suosittu ja turisti ystävällinen rakentaminen viimeaikaisten päivämäärä on 333 metriä Tokyo Tower, josta saat upeat näkymät suuri osa pääkaupunkiseudun.

Keskeinen nähtävyys perheille on Tokion Disneyland sijaitsee itäreunalla kaupungin – ja pitäisi ostoksia Tokiossa, pitäisi ottaa matkan Tokioon. Se on alue, jossa hyväpalkkainen putiikkeja ja gourmetrestaurenter lähes jonossa. On kuitenkin olemassa myös paljon halvempaa ostosalueille Tokiossa.

Japanin pääkaupunki on niin suuri, että se melkein henkeäsalpaava. Silloin voi olla hyvä rentoutua yksi monista kansallispuistoja, jotka sijaitsevat pääosin Länsi-ja Etelä-kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on Tokyo International Airport – Haneda, joka sijaitsee noin 15 km lounaaseen Tokion keskustassa.Se on Japanin vilkkain lentoasema – ja palvelee lähes 70 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokenttä on tällä hetkellä käytössä lähinnä kotimaan lentoja. Kansainvälinen liikenne on suurelta osin haltuunsa Naritan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 60 km koilliseen Tokion.