Autonvuokraus Sapporo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sapporo

Sapporo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sapporo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sapporo

Autovuokraamo Sapporo
Autovuokraamo Sapporo

Sapporo sijaitsee lounaaseen Hokkaidon saarelta – ja on myös maakunnan pääkaupunki Hokkaidon. Kaupungissa on vajaat 2 miljoonaa asukasta (2010). SAPPORO tärkein teollisuudenaloilla   matkailu-ja elintarvikkeiden jalostus.Useat Japanin suurin panimo sijaitsee Sapporo. Muiden tulee tunnetuksi Sapporo Beer tuotetaan täällä.

Vaikka Sapporo ei saanut muodollista kaupunkioikeudet vasta 1922, se oli jo selvää vuonna 1876 jätti yliopiston täällä. Vuoteen 1972 kaupunki oli suhteellisen pieni, mutta yhteydessä, että Sapporo sai tehtäväkseen järjestää talviolympialaiset että vuonna päätettiin kehittää sen suuri kaupunki. Epäsuoraa seurausta kaupungin Olympic tila on vuosittainen Sapporo Snow Festival, kuten sisältää erittäin suosittu jäätä veistos kilpailu. Sapporo on ollenkaan tyypillisiä vintersportsby, monia mahdollisuuksia erilaisiin hiihto.

Niistä nähtävyydet Sapporo on pieni puurakennus kellotorni Norja muotoilun noin 1870. Se toimii tärkeä symbolinen rakennus kaupungissa. Muuten Shinto temppelin Hokkaido Jinju peräisin 1869 suosittu kohde. Kaupungissa on myös kaunis kasvitieteellinen puutarha, ja lukuisat museot. Tärkein näistä on Hokkaido Museum of Modern Art, Museum of Miyanomori ølmuseet Sapporo panimoille.

Sapporo on myös oma kuuluisa viihdytysmahdollisuuksia takit – Sapporo – joka on yksi suurimmista ja kuuluisimmista lajissaan kaikissa Japanissa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Chitosen uusi lentokenttä, joka on noin. 42 km kaakkoon Sapporo.