Autonvuokraus Chiba

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Chiba

Chiba matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Chiba. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Chiba

Autovuokraamo Chiba
Autovuokraamo Chiba

Chiba on pääkaupunki Japanin prefektuurin Chiba – erityisesti itäosassa saaren Honshu. Kaupungissa on hieman alle 1 miljoonaa asukasta (2010). Se sijaitsee 40 km etelään Tokio, pidetään usein lähiössä pääoman.Chiba, joka on ollut kaupungin oikeuksia vuodesta 1921, on yksi Japanin tärkeimmistä satamista. Se on hyvin tunnettu ottaa maailman pisin keskeytetty monorail (kokonaispituus 15.2 km), jossa on oma esitys Guinnessin ennätysten kirjaan.

Yksi Chiba on tunnetuin, on tärkeä tutkimusalue kasveja ja maisemia, Kemigawa Arboretum – ja maailman suurin kaatopaikka ja sinisimpukoita ja simpukat, Kasori. Se kattaa alueen 134000 m2 koko. Kaupungissa on myös yksi Japanin suurimmista ja suosituimmista kongressikeskukset – Makuhari Messe.

By nähtävyydet muuten Chiba Zoo mainita. Se on erityisen kuuluisa punainen panda Futa.   Hieman pois keskustasta on Japanin pisin ihmisen ranta, Inage Beach. Se on suosittu kohde sekä paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa.

Lähin lentokenttä on Narita International Airport, joka sijaitsee noin 25 km koilliseen Chiba – ja se on myös yksi palveleville lentoasemille Tokion.