Autonvuokraus Hobart

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hobart

Hobart matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hobart. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hobart

Autovuokraamo Hobart
Autovuokraamo Hobart

Hobart on istuin ja väkirikkain kaupunki saarivaltio Tasmania. Se perustettiin vuonna 1803 kuin rangaistussiirtola ja on vanhin kaupunki Australia jälkeen Sydney.Vuonna 2011 kaupungin asukasluku oli 211656 asukasta. Tasmania sijaitsee 240 km kaakkoon Australian mantereen suulla Derwent-joelle että jalka Mt Wellington Vuoria.

Kaupunki on taloudellinen ja hallinnollinen keskus saarivaltio Tasmania ja on myös tärkeä satamakaupunki muun aluksia matkalla Etelämantereelle.

Lonely Planet on tehnyt Hobart luetteloon 10 suositellun matkakohteita vuonna 2013. Hobart on tunnettu Salamanca Market, joka on Australian parasta torille, hyviä ostosmahdollisuuksia ja mereneläviä. Joulukuu on hyvä kuukausi käydä monia førjulsaktiviteter ja markkinoita. Joulukuun lopulla ja tammikuun alussa vuosittain järjestetään Taste Festival. Toinen kuuluisa festivaali on musiikin festivaali Mona Foma järjestettiin myös kesällä tammikuussa.

Kaupungin ulkopuolella Coal River Valley on viinintuotannon. Tasmania viileä ilmasto (keskimääräinen lämpötila 16 astetta) luo hyvät edellytykset kevyt valkoviini lajikkeita, kuten Riesling, Sauvignon Blanc, ja kohta noir. On hyvät mahdollisuudet käydä viinitilat matkailijoita.

Hobart International Airport (HBA) sijaitsee 17 km päässä kaupungin keskustasta.