Autonvuokraus Sydney

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sydney

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Sydney tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Sydney kauttamme.

Sydneyn opas

Bilutleie Sydney
Sydney Autonvuokraus

Sydneyn satamakaupunki sijaitsee Australian kaakkoisrannikolla Ja se on Uuden Etelä-Walesin osavaltion pääkaupunki. Sydney on maan suurin kaupunki, jossa on noin 4,5 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla (2010) – huolimatta siitä, että Canberra on maan pääkaupunki.
Sen lisäksi, että Sydney on Australian suosituin matkailukohde, se on myös maan tärkein teollinen, taloudellinen, kulttuurinen ja kaupallinen keskus.

Nähtävyyksiä

Vuonna 1788 perustettu Sydney on Australian vanhin kaupunki. Kaupunkikuvaa hallitsevat pilvenpiirtäjät,ja merkittävä turistinähtävyys on 305 metriä korkea katselutorni ”Sydney Tower”. Toinen Sydneyn maamerkki on maailmankuulu vuoden 1959 oopperatalo – joka vuonna 2007 listattiin Unescon maailmanperintökohteeksi. Sydney Harbour Bridge vuodesta 1932 on tunnettu myös maailmanlaajuisesti.

Sydney on kansainvälinen metropoli, jossa on rento ilmapiiri ja joka tarjoaa turisteille runsaasti nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä. Täältä löydät upeita rantoja, virkistysalueita, museoita, taidegallerioita, monipuolisen yöelämän ja erinomaiset ostosmahdollisuudet. Kaupungissa on myös huvipuisto,eläintarha ja akvaario.

Sydney Harbour Bridge vuodesta 1932 vasemmalle kuvassa.

Tutustu Sydneyyn autonvuokrauspalvelulla

Jos matkustat Sydneyyn lomalla, olet tullut oikeaan paikkaan autonvuokrausretkille. Vaikka etäisyydet voivat olla pitkiä Australiassa, sinulla on paljon jännittävää kokea Uudessa Etelä-Walesissa jo ajamatta liian pitkälle. Kauniiden rantojen ja merenrantakohteiden lisäksi voit vierailla maan parhaissa viinitarhoissa, saada ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja jopa hiihtää. Tässä muutamia suosituimmista kyydeistä Sydneystä.

Sekä auringonnousu että auringonlasku Three Sistersillä ovat kiinni kuromisen arvoisia.

Siniset vuoret – Katso Katoomban kolme sisarta

Siniset vuoret ovat vuoristoinen alue aivan Sydneyn länsipuolella. Sieltä löydät useita upeimmista nähtävyyksistä Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa. Alue on valtava, ja useimmat ihmiset, jotka matkustavat sinne, on priorisoida mitä he haluavat nähdä. Varma pistos on suunnata Katoombaan,pieneen kaupunkiin, jossa vuoristoalueen hallinto sijaitsee. Sitten olet myös lähellä vuoristoalueen ehkä tärkeintä nähtävyyttä, nimittäin Kolmea sisarta. Nämä ovat kolme pilaria, joista jokainen ylittää 900 metriä, mikä voidaan kokea useista kallioseiniin kaiverretuista näköalapisteistä. ”Sisaret” ovat erityisen kauniita auringonnousussa ja -laskussa, ja ne tulvivat pimeän tultua. Voit kävellä turvallista reittiä pitkin, jossa osa polusta on kaiverrettu vuoreen, jossa on lepoalueita ja näköalapisteitä matkan varrella. Edestakamisen jälkeen voit ottaa gondolin takaisin lähtöpisteeseen tai köysiradalle, jonka jyrkimmmmän nousun on 52 astetta.

  • Sydneystä Katoombaan Eristysvuoren juurella matkaa on 102 kilometriä, ja lähes koko matka kulkee moottoritiellä. Käyttöaika on yleensä 1 tunti ja 20 minuuttia.

Port Stephens – Hiljainen merenrantakohde kauniissa ympäristössä

Port Stephens on viehättävä pieni kaupunki, jota ympäröivät upeat maisemat. Kaupunkia ympärillä sijaitsevalla alueella on tarjolla yli 20 kaunista hiekkarantaa, useita kansallispuistoja jarunsaasti villieläimiä. Täällä ihmiset menevät rentoutumaan, syömään hyviä mereneläviä, kylpemään ja aurinkoon, surffaamaan, vaeltamaan luonnossa ja näkemään muun muassa valaita ja delfiinejä. Yksi ainutlaatuisimmista kokemuksista, joita löydät täältä, on kävely yhden alueen dyynin yli. Ne voit kokea jalka tai kamelin takana. Lumilautoja ja kelkkailijaa vuokrataan myös niille, jotka haluavat ajaa tai kelkkailla jyrkimpiä dyynejä alas. Pysähdy myös Gan Gan Lookoutissa, jos olet siellä. Tämä on näkymä, joka on 160 metriä korkea ja antaa sinulle kauniin panoraaman kaupungista ja merestä ulkopuolella.

  • Sydneystä Port Stephensiin on noin 205 kilometriä, ja suurin osa ajoradasta kulkee moottoritiellä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.
Alueella on yli 20 rantaa. Täällä voit kokea kävelyn kamelin selässä ja dyyneillä.
Jos olet Australiassa kesäkuukausina, sinulla on mahdollisuus testata Snowy Mountainsin lomakeskuksia.

Lumisia vuoria – Hiihto Australiassa

Kosciuszko-vuori on Australian korkein vuori (2228 metriä merenpinnan yläpuolella), ja se kuuluu Snowy Mountains -vuoristoon. Sieltä löydät maan parhaat lomakeskukset. Koska Australia sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, täällä on talvi, kun pohjoisella pallonpuoliskolla asuvilla on kesä. Toisin sanoen, jos olet kesälomalla Australiassa, sinulla on mahdollisuus nauttia osasta talvea samanaikaisesti. Kosciuszko-vuoren ympärille on kerääntynyt kolme parasta ja tunnetuinta hiihtokohdetta.

  • Charlotte Pass – Korkein valehteleva hiihtokeskus.
  • Thredbo – Pisimmät rinteet.
  • Perisher – Suurin hiihtokohde.

Normaalisti tilat avautuvat 20.6.2019 tienoilla, ja alppikausi kestää noin lokakuun alkuun.

  • Sydneystä kolmeen kuuluisaan hiihtokohteelle on 492–500 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 5 tuntia ja 30 minuuttia.
Yli 400 luolasta kahdeksan on avoinna vierailijoille.

Jenolanin luolat – Maailman vanhin luolasto

Tämä luolajärjestelmä on lähellä Blue Mountains -vuoristoaluetta,jonkin matkan päässä Katoombasta, kun ajat Sydneystä. Yhteensä vierailijoille on tarjolla 8 erilaista luolaa, yhteensä yli 400 luolasta. Jokainen kahdeksasta tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä. Uskotaan, että luolat ovat maailman vanhimpia, ja niiden sanotaan saaneen alkunsa noin 340 miljoonaa vuotta sitten. Useimmat ihmiset päättävät tehdä opastettuja kierroksia luolissa, vaikka jotkut niistä voidaan kokea itse. Luolissa on myös melko hauskoja retkiä, kuten yökävelyjä ja kummituskävelyjä,joissa on esityksiä ja ruokailua matkan varrella. Jos haluat yöpyä Jenolan Cavesissa, löydät sieltä useita hyviä mökki- ja hotellivaihtoehtoja sekä pari erinomaista ruokailuvaihtoehtoa.

  • Sydneyn keskustasta Jenolan Cavesiin on 175 kilometriä, jos ajaa nopeinta reittiä M4- ja A32-moottoriteillä. Viimeinen pätkä menee maalaistielle. Yhteensä ajoaika ilman pysähdystä on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Metsästäjälaakso – Ruoan ja viinin ystäville

Hunter Valley on yksi Australian parhaista viinialueista– viinitarhoilla, jotka ovat hajallaan Hunter-joen muodostamassa laaksossa. Maaperä on rikas, ja Hunter-joen monet sivujoet varmistavat, että suurin osa täällä kasvatetuista maistuu hyvältä. Laaksosta on vähitellen tullut magneetti vierailijoille, jotka haluavat syödä ja juoda ylähyllyltä. Laaksosta löydät monia hyviä hotelleja luksusluokasta, mutta myösperheystävällisempiä ja miellyttävämpiä tiloja majoitustarjouksilla. Useat ravintolat ovat maan parhaita. Viinit eivät kutsu vain viinejä. Hunter Valleyssa hyvät juustot ja suklaat kuuluvat myös paikallisiin erikoisuuksiin. Sen lisäksi, että annat makuaistille ja vatsalle hienon kokemuksen, laaksoon on vietävien asioiden lisäksi monia muita asioita. Täältä löydät golfkenttiä, aktiviteetteja perheille, voit nähdä laakson kuumailmapalloista, ja Hunter Valleyssa on usein festivaaleja.

  • Sydneystä Pokolbiniin, joka on yksi Hunter Valleyn viehättävimmistä alueista ja josta löydät myös useita parhaita viinitarhoja, se on noin 165 kilometriä. Ajo pysähtymättä kestää noin 2 tuntia.
Hunter Valleyn viinialueella on tarjolla hienoja viinejä.
Sydneyn keskusta on jaettu kolmeen kadunvarsipysäköintialueisiin.

Pysäköinti Sydneyssä

Sydneyn keskusta on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen kadunvarsipysäköinnin hinnan suhteen. tre soner Kallein vyöhyke on sataman lähellä, ja sitten se tulee halvemmaksi, mitä kauempana ajat. Näiden kolmen vyöhykkeen ulkopuolella on yleensä ilmaista jättää auto merkittyihin paikkoihin. Hinta vaihtelee taajamaittain, ja kalleinta on, kun keskusta on vilkkaimmillaan. Maksat jalkakäytävillä olesteleville automaateille ja sinun on jätettävä kuitti selvästi näkyviin auton etuikkunaan.

Huomaathan, että useilla Sydneyn tärkeimpien ostosalueiden kaduilla pysäköinti on ilmaista jopa 15 minuutin ajan. Sinun on joka tapauksessa jätettävä kuitti ikkunaan, mutta sinun ei tarvitse maksaa mitään, jos valitset painikkeen, jossa on merkintä ”1/4 P Vapaa lippu”.

Kaupungin keskustassa on myös useita pysäköintihalleja ,joista kahta johtaa kaupungin hallinto. Nämä kaksi ovat yleensä edullisimpia, ja löydät ne Goulburn Streetiltä ja Elizabeth Bay Roadilta. Yksityisomistuksessa olevia pysäköintipaikkoja löytyy enemmän tai vähemmän kaikkialta kaupungin keskustasta, ja osoitteet näkyvät vuokra-auton navigointijärjestelmässä.

Vuokra-autossa on suositeltavaa olla navigointijärjestelmä, joten voit keskittyä liikenteeseen.

Liikenne Sydneyssä ja sen ulkopuolella

Suurin haaste useimmille turisteille, jotka ajavat vuokra-autoa Sydneyssä ja Australiassa, on se,että ajat tien vasemmalla puolella – kuten Isossa-Britanniassa. Sydneyn kaltaisiin suuriin kaupunkeihin kuuluu myös raskasta liikennettä, erityisesti ruuhka-aikana. Vasemmanpuoleisen ajamisen ja hektisen liikenteen kanssa tuntemattoman yhdistelmän vuoksi on suositeltavaa navigoida vuokra-autossa. Se auttaa muistuttamaan matkan suunnasta, eikä sinun tarvitse käyttää huomiotasi kartan lukemiseen.

Sydneyn ja muiden suurten kaupunkien ulkopuolella pääolyyksillä on suhteellisen hyvät moottoritiet. Maanteiden suurimmat haasteet ovat etäisyydet ja mahdolliset eläimet tiellä. Australiassa ei ole harvinaista, että ajomatka maamerkille kestää puoli päivää tai enemmän, ja kuljettajana väsyt matkalla. Pidä taukoja ja muista olla kiistaton. Kiinnitä erityistä huomiota alueilla, joilla on paljon viljelyä, ja alueilla, joilla villieläimet voivat päästä tielle, erityisesti pimeän tultua.

Sydneyn lentokenttä palvelee noin 43 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentokenttä

Sydneyn lentokenttää kutsutaan myös Kingsford Smithin lentokentäksi, ja sitä käytetään paikallisesti Mascotin lentokentän lisäksi. Lentokenttä on ylivoimaisesti suurin Australiassa , noin43 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Sydneyn lentokentällä on 3 terminaalia, joistaterminaalit 2 ja 3 käsittelevät kaikkea alueellista ja kotimaista liikennettä. Kaikilla kansainvälisillä reiteillä käytetään terminaalia 1. Huomaathan, että terminaaleista 2 ja 3 ei voi kävellä kävellen kansainväliselle terminaalille. Täällä sinun täytyy mennä joko bussilla, junalla tai taksilla. Bussit kulkevat terminaalirakennusten ulkopuolelta jatkuvasti, eikä aikatauluun tarvitse päästä.

Terminaalista 1 (kansainväliset lennot) löydät kaikki, jotka tarjoavat autonvuokrausta saapumissaalin erillisellä alueella. Tästä päivästä lähtien Avis, Hertz, Enterprise, Thrifty, Budget ja Europcar ovat toimipisteitä ja vuokra-autoja kentällä Sydney Airport. Autot ovat P7-merkityllä parkkipaikalla, aivanterminaalirakennuksen uloskäynnin takana. Jos aiot noutaa tai toimittaa vuokra-auton terminaaleissa 2 ja 3 (kotimaan lennot), sinun on seurattava jokaisen yrityksen merkkejä saapumissaulassa.

  • Sydneyn lentokentältä on vain 8 kilometriä kaupungin keskustaan, jos lyhintä tietä ajaa Elizabeth Streetin ja O’Riordan Streetin kautta. Ajoaika on noin 20 minuuttia.
  • Yleisimmin käytetty reitti kulkee kuitenkin M1-moottoritien kautta. Reitti on sen jälkeen 12 kilometriä ja ajoaika noin 15 minuuttia.