Autonvuokraus Alice Springs

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Alice Springs

Alice Springs matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alice Springs. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alice Springs

Autovuokraamo Alice Springs
Autovuokraamo Alice Springs

Alice Springs sijaitsee karkeasti Australia – yhdellä kaikkein harvaan asutuilla alueilla, jotka kuuluvat Northern Territory (Northern Territory).Kaupungissa on noin 27500 asukasta (2008), ja se perustettiin vuonna 1871 kuin lennätinasemana. Alice Springs koska 2. World War II on liitetty porttiin Darwin pohjoisrannikolla kautta 1600-mailin ”Stuart Hightway”.

Alice Springs on autiomaa tasanne ja ympäröi autiomaahan – kuten Simpson Desert. Turismi Alice Springs on viime vuosina tullut tärkeä tulonlähde kaupungin ja on suosittu lähtökohta retkiä kuuluisa kalliomuodostumat Uluru (Ayers Rock) ja Mount Olga. Uluru on 46,5 miljoonaa lounaaseen Alice Springs – noin. 6,5 tunnin ajomatkan.

Alice Springs on tunnettu myös vuosittaiset festivaalit – erityisesti suosittu Camel Race ”Camel Cup” pidetään heinäkuussa. Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat lennätinasemana museo, kasvitieteellinen puutarha, matelija kokoelma ”Alice Springs Reptile Centre” ja kulttuurihistorian museo ”Mbantu” – jossa voit oppia lisää aboriginaalien taidetta ja kulttuuria.

Lentokenttä Alice Springs Airport sijaitsee 14 km etelään kaupungin keskustasta ja on suorat lennot useita merkittäviä Australian kaupungeissa. On myös lentää täältä turistinähtävyys Uluru (Ayers Rock).