Autonvuokraus Ayers Rock

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ayers Rock

Ayers Rock matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ayers Rock. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ayers Rock

Autovuokraamo Ayers Rock
Autovuokraamo Ayers Rock

Ayers Rock / Uluru on suuri hiekkakivi rock muodostuminen ja joka sijaitsee keskellä Australian, Northern Territory, 450 km lounaaseen kaupungin Alice Springs.Se on maailman toiseksi suurin monoliitti jälkeen Mount Augustu myös Australiassa ja tärkeä tunnettu brändi Australiassa.

Vuori on pyhä alkuperäiskansojen australialaiset, aboriginaalien, ja juuri he ovat antaneet vuoren sen alkuperäinen nimi Uluru. He järjestävät retkiä, jossa kävijät saavat kuulla paikallista kasvistoa ja eläimistöä ja antiikin legendoja. Noin 400 000 käy järjestetään vuosittain, ja se on erityisen suosittu kiivetä vuorelle.Vuonna 2002 päätettiin, että se olisi virallisesti kutsutaan Ayers Rock / Uluru.

Ayers Rock / Uluru. Sijaitsee National Park Uluru-Kata Tjutan. Vuodesta 1987 se on ollut Unescon maailmanperintöluetteloon. Se tunnetaan myös maailman keskipiste. Kivimuodostelma ylittää 348 metriä maanpinnan yläpuolella, mutta suurin osa on pinnan alla.

Arkeologiset todisteet osoittavat, että oli ihmisiä alueella yli 10000 vuotta sitten.Ensimmäinen Euroopan, joka löysi Uluru oli tutkimusmatkailija William Gosse vuonna 1883. Juuri hän nimesi sen Ayers Rock kunniaksi kuvernööri Sir Henry Ayers.

Monolith pinta väri muuttuu sen mukaan, kuinka aurinko nousee taivaalle ja mitä kausi on. Erityisen kuuluisa kuva Uluru on, kun se muuttuu punaiseksi auringonlaskun.

Lähin lentokenttä on Ayers Rock lentokenttä, joka tunnetaan myös Connellan lentokentälle, joka on 20 minuutin ajomatkan päässä.