Autonvuokraus Townsville

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Townsville

Townsville matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Townsville. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Townsville

Autovuokraamo Townsville
Autovuokraamo Townsville

Townsville sijaitsee rannikolla Koillis – Australiassa ja on suurin kaupunki valtion Queensville.Kotiin 174462 asukkaat (2011) kaupungissa. Koska se on epävirallinen pääkaupunki Queensville useita valtion instituutioiden täällä ja suurten yritysten. Townsville on merkittävä teollisuuskaupunki.

Townsville, keskimäärin nauttivat 320 päivää auringonpaistetta vuodessa, ja se on tärkeä matkailukohde. Monet käyttävät Townsville kuin tukikohtana Magnetic Island, joka ei ole kaukana. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Great Barrier Reef, maailman suurin koralliriutta, joka ulottuu yli 2000 km pitkin Queenslandin rannikolla ja kattaa 35 miljoonaa hehtaaria. On yli 1500 eri lajia trooppisia kaloja kaikissa maailman väreissä, 300 erilaista koralleja ja yli 400 lajia sienellä. Mahdollisuuksia sukellusta ja snorklausta ovat erinomaiset, ja siellä on myös mahdollisuuksia useita saaria.

Monet suuren lajin koralliriutta Great Barrier Reef näkyy suuri akvaario Reef HQ Townsville. Muutama päivä rentoutumassa pitkä, trooppinen ranta ”Strand” on myös suositeltavaa. Townsville City on rauhallinen, kosmopoliittinen tunnelma ja hyvä valikoima ravintoloita.

Ross River kulkee kaupunkialueen Townsville ja on suuri merkitys kaupungin ja tärkeä makean veden lähde.