Autonvuokraus Brisbane Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Brisbane Lentokenttä

Brisbane Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brisbane Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brisbane Lentokenttä

Autovuokraamo Brisbane Lentokenttä
Autovuokraamo Brisbane Lentokenttä

Brisbane Airport (BNE) sijaitsee Australian valtion Queensland – noin 13 kilometriä koilliseen Brisbane keskusta.Lentokentällä on kaksi terminaalia, ja on 3 vilkkain – jälkeen Melbourne ja Sydney.Lentoasema avattiin vuonna 1988 ja palvelee noin 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Vuodesta 2011 on suorat lennot Brisbane lentokentältä 46 kotimaan kohdetta ja 32 kansainvälistä – säännölliset lennot tällaistaDubai, Hong Kong, Los Angeles ja Singaporessa.

On hyvät julkisen liikenteen lentokentältä kaupunkiin, voit valita bussi, juna (AirTrain) tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Brisbanen tunnetut yritykset, kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty ja Redspot lentokentällä. Ajetaan keskustaan ​​on noin 20-30 min. – Liikenteestä riippuen.

Brisbane Airport on laaja valikoima kauppoja ja ruokapaikkoja, ja molemmissa päissä on useita pankkiautomaatteja. Muut lentoaseman tilojen valuutanvaihto, retkipalvelu, parkkipaikat ja parkkihallit. Vieressä lentokentälle, Novotel Brisbane Airport Hotel, jos tarvitset majoitusta täällä.