Autonvuokraus Brisbane

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Brisbane

Brisbane matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Brisbane. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Brisbane

Autovuokraamo Brisbane
Autovuokraamo Brisbane

Brisbane sijaitsee Kaakkois rannikolle Australia joella Brisbane River, ja on osavaltion pääkaupunki Queensland.Brisbane on 3. suurin kaupunki Australiassa jälkeen Sydney ja Melbourne, ja on noin 2 miljoonaa asukasta (2009).

Ympäröivä Brisbane on ominaista tulva tasankoja ja kukkuloita, ja korkein kohta on vuoren Mount Nokikana-tha, joka mittaa 287 metriä Brisbane on subtrooppinen ilmasto kuuma, kostea kesät ja kuiva, leudot talvet. Tammikuu on lämpimin kuukausi keskimääräinen lämpötila on 25 ° C.

Brisbane on suosittu matkailukohde, on 4,6 miljoonaa vuotuista kävijää kotoa ja ulkomailta. Jotkut suosituimmista nähtävyyksistä ovat Bridge Story Bridge vuodesta 1940 – joka on yksi vanhimmista Australiassa, China Town, Brisbane City Hall – City Hall 1930 kanssa City History Museum, Art Gallery ”Queensland Gallery of Modern Art” ja South Bank Parklands – suuri virkistysalue, jonka joen keinotekoinen ranta , maailmanpyörä, markkinat, ravintoloita ja kauppoja.

Brisbane on myös eläintieteellisten – kasvitieteellinen puutarha ja planetaario. Lähellä kaupungin hiekkarannoilla, joka on myös paratiisi surffaajien.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Brisbane Airport – sijaitsee 20 kilometriä koilliseen downtown.