Autonvuokraus Adelaide Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Adelaide Lentokenttä

Adelaide Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Adelaide Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Adelaide Lentokenttä

Autovuokraamo Adelaide Lentokenttä
Autovuokraamo Adelaide Lentokenttä

Adelaide Airport (ADL) on lähellä esikaupunkialueella West Beach – 6 km länteen Adelaide keskusta.Tämä kansainvälinen lentokenttä on suurin Etelä-Australiassa, ja maan viides vilkkain.Adelaide Airport huoltaa koko 7300000 matkustajaa kesäkuusta 2010 – kesäkuu 2011.

Lentoasema avattiin vuonna 1955 ja sitä laajennettiin ja uudistettiin vuonna 2005. Adelaide Airport vuodesta 2005 on saanut useita palkintoja ja kunnianosoituksia, ja myös nimetty ”maailman toiseksi paras kansainvälinen lentoasema.”

Lentoyhtiöt suorat lennot Adelaide Airport kuuluu Ilma Uusi-Seelanti, Cathay Pacific, Malesia Airlines, Jet, Qatar, Tiger Airways ja Singapore Airlines.

Päästä Adelaide keskustassa, voidaan käyttää taksilla, bussilla tai vuokra-autolla. Tunnettuja autovuokraamojen kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Thrifty on toimistoja lentokentällä.

Adelaide Airport tarjoaa matkailijoille runsaasti mukavuuksia – kuten internetyhteys, kauppoja, apteekkeja, ravintoloita ja kahviloita, kioskeja ja valuutan vaihto ja pankkiautomaatit. Lentoasemalla on myös sekä lyhyen että pitkän aikavälin pysäköintimahdollisuutta. Yksi löytää muutamia majoitusta lähellä Adelaide Airport – kuten Adelaide Airport Motel.