Autonvuokraus Perth Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Perth Lentokenttä

Perth Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Perth Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Perth Lentokenttä

Autovuokraamo Perth Lentokenttä
Autovuokraamo Perth Lentokenttä

Perth Airport (PER) on Australian 4. vilkkain lentoasema ja Länsi-Australian suurin.Lentoasema, joka palvelee noin 9 miljoonaa matkustajaa vuodessa, on yhteensä 3 päätteiden – yksi kansainvälinen ja kaksi, joita käytetään kotimaan lennoilla. Kansainvälinen terminaali on 19 km itään Perth keskusta.Tarjolla on ilmainen bussikuljetus kansainvälisen terminaalin ja kahden kotimaisen terminaalit, etäisyys on suhteellisen suuri.

Perth Airport palvelee 27 lentoyhtiötä on suoria lentoja 77 kohteisiin – kuten Hongkong, Dubai, Singapore, Johannesburg ja Bangkok (Marraskuu2011). Päästä Perthin keskustasta lentokentälle, voi bussilla tai taksilla. Bussi lähtee kuitenkin kotimaan terminaalien.

Hyvä vaihtoehto on vuokrata auto Perth, ja lentokentällä on useita hyvämaineisille autovuokraamojen kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Thrifty.

Perth Airport tarjoaa kävijöille mukavuudet, kuten langaton internetyhteys (WiFi), verottomasta shoppailusta, eri liiketoiminta vaatteiden, jalkineiden ja tarvikkeet, Travelex (valuutanvaihdosta), useita ravintoloita / kahviloita / baareja sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. On olemassa useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.